Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’deki Yalancı dizisinin final sebebini Burçin Terzioğlu açıkladı!

Show TV’deki Yalancı dizisinin final sebebini Burçin Terzioğlu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisi ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Salih Bademci ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Show TV ekranında hayranları ile yeniden buluşmanın keyfini yaşadı.

Etkili bir hikaye ve güçlü bir oyunculuk performansı sergilenen projenin iyi reytingler alamaması ise final kararı alınmasına neden oldu. 23 Kasım Salı akşamı Yalancı dizisi 10. ve final bölümü ile son kez ekranda olacak.

Burçin Terzioğlu da arkadaşları ile birlikte final yemeğinde bir araya geldi. Oyuncu yaptığı açıklamada, “Final yemeğimiz oldu. 10 bölüm bir iş yaptık. Keyifle yaptık. Biz arkasında duracağımız güzel bir iş yaptık. Başlarken çok yoğunduk. Başlangıç gecesi yapamadık, biterken veda gecesi yaptık” diye konuştu.

Burçin Terzioğlu’na dizinin neden erken final yaptığı sorusu da soruldu. Bunun altında senaryo sıkıntısı mı yoksa reytingler mi var? Oyuncu yaptığı açıklamada, “Planladığımız senaryo bu kadar değildi, reytingden dolayı” diyerek net bir yanıt vermiş oldu.

Düşük gelen reytingler nedeniyle senaryoyu tam olarak aktaramadan veda etmek durumunda kaldıklarını ima eden Burçin Terzioğlu, projenin kendisi için güzel ve keyifli bir iş olduğuna değindi.

Ünlü oyuncu, “Seyirci almadı diyelim, biz mutluyuz yaptığımız işten. 10 bölüm çok keyifle, çok tatlı bir iş yaptık, bitirdik” dedi.