Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı!

Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kız çocuk heyecanı yaşıyor.

Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan güzel oyucunun Ali ve Han adlarında iki erkek çocuğu var. Üçüncü çocuğuna hamile kaldığında, gönlünden geçenin kız çocuk olduğu açıklamasını yapan Korel çok yakında kızını kucağına almaya hazırlanıyor.

Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı! 10

Karnı burnunda olan Bergüzar Korel şu sıralar Halit Ergenç ve iki oğluyla birlikte tatilde. Ünlü oyuncu, güneşin denizin ve hamileliğin keyfini çıkarıyor. Yaşadığı anları da instagram da takipçileri ile paylaşıyor.

Haziran ayının ortalarında Bodrum’a giden çift tatilde yakın arkadaşlarıyla görüşüyor. Korel ile Ergenç çiftini en son Esra Erol ve eşi Ali Özbir ziyaret etti.

Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı! 11

Ünlü çift, kızlarının adını Leyla koyacak. Esra Erol’un çektiği bu fotoğrafı yayınlayan Korel altına, ‘Leyla ile sabah kahvesi’ notunu düştü. Ünlü çiftin kız çocuk heyecanının gözlerinden okunduğu fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı! 12

Leopar desenli bikinisiyle dikkat çeken Bergüzar Korel takipçilerine ‘hamileyken de ayrı şık’ dedirtti. Güzel yıldız yıllardır söylenen ‘Kız çocuk anneyi çirkinleştirir’ inancını yıktı. Korel adeta güzelliği ile göz kamaştırıyor.

Bergüzar Korel’in kız çocuk heyecanı! Ünlü yıldız, yıllardır söylenen bir inanışı yıktı! 13

Tatilde arkadaşları ile buluşup hasret gideren Bergüzar Korel çektiği renkli kareleri Instagram’da takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.