Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti yeni projeler için Türkiye’ye dönüş yaptı!

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti yeni projeler için Türkiye’ye dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Bergüzar Korel’in Annem Ankara isimli yeni dizi projesinin başrolünde yer aldığını hayranları biliyor. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizide Zuhal karakterini canlandıracak olan oyuncu, yepyeni bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Bir süredir eşi Halit Ergenç ve çocukları ile birlikte İngiltere’de bulunan Bergüzar Korel, yeni dizisi için Türkiye’ye dönüş yaptı.

Mehmet Günsür’ün erkek başrol olarak yer aldığı ve 1990’lı yıllarda geçen bir hikayeyi anlatan Annem Ankara dizisi heyecanla bekleniyor. Bergüzar Korel hayranları oyuncunun yeni imajını da merakla bekliyor.

Halit Ergenç de karısı gibi kendisinin de yine setlere dönme niyetinin olduğunu söyledi. Yaptığı açıklama ile setlere geri dönme konusunda hazır olduğunu söyleyen Halit Ergenç, bazı projeler olduğundan bahsetti.

Halit Ergenç, “Yeni bir şeyler var, çalışacağız. Bergüzar da çalışacak, Bergüzar’ın işi daha önce başlayacak” diye konuştu.

Lefter diye bir proje çektiklerini ve bu nedenle saçı ve sakalının uzun olduğunu anlatan Halit Ergenç, imajının nedenini de açıklamış oldu.

Bergüzar Korel, Londra’da daha sakin bir hayatlarının olduğunu İstanbul’da ise daha renkli bir hayatlarının bulunduğunu ifade etti.

Annem Ankara dizisinden bahseden oyuncu, “1990’lı yıllarda geçiyor. Bir aile hikayesi ama o yıllarda ayakta durmaya çalışan ve çocuğuna kol kanat geren bir kadın hikayesi. Gerçek bir hikaye, senaristimizin kendi hikayesi. O yüzden hepimizin omuzlarındaki yük daha ağır” diye konuştu.