Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor!

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Öğretmen isimli dizide yer alan Afra Saraçoğlu, Bu yıl Blu TV’nin iddialı dizisi Yeşilçam ile hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin 10 bölümlük ilk sezonunda Tülin Saygı karakteri ile dikkat çeken güzel oyuncu, sevenlerini de mest etti.

1960’lı yılların kıyafetleri ile zaman zaman sosyal medya hesabından da paylaşımlar da yapan oyuncu geçtiğimiz günlerde dizinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçmişti.

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor! 11

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu’yla aşk yaşayan ve attıkları her adım hayranları ve basın mensupları tarafından takip edilen ikili yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça bir araya geliyor. Yazıcıoğlu, bir röportajında sevgilisi ile görüşememekten şikayet etmiş. “Afra çalışıyor, çok çalışıyor. Ben de zor görüyorum, o da beni zor görüyor” diyerek sevgilisinin yoğunluğunu dile getirmişti.

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor! 12

Afra Saraçoğlu dizinin çekimlerinden fırsat bulmuş olacak ki havuz başında stres atıyor. Güzel yıldız Instagram pozlarıyla göz dolduruyor. 4 milyona yakın takipçisi bulunan Afra Saraçoğlu’nun paylaşımlarına sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’da kayıtsız kalmıyor. Yazıcıoğlu, sevgilisinin havuz başında ki pozuna öpücük emojisi ile karşılık verdi.

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor! 13

2016 Yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başlayan 23 yaşındaki güzel oyuncu bir röportajında, Bu rolü, annesinin fotoğrafını Özcan Deniz’e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla aldığını anlatmıştı.

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor! 14

İlk rolü ile dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu, bu deneyimin ardından 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 40 bölüm boyunca Ece Çamkıran karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Oyuncunun popüler olma hikayesi de şimdilerde içinde bulunduğu Yeşilçam dizisindeki karakterlerden farklı değil.

Yeşilçam dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu’nun şöhret yolculuğu da Yeşilçam filmlerini aratmıyor! 15