Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay ile evlilik yolundaki Yıldız Çağrı Atiksoy, sevilen diziye geliyor!

Berk Oktay ile evlilik yolundaki Yıldız Çağrı Atiksoy, sevilen diziye geliyor!

tarafından zk zk

Savaşçı dizisinde tanışıp sevgili olan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, uzun süredir aşk yaşıyorlar. İkili aşklarını bir adım daha öteye taşımaya çalışıyor şu sıralar. Oktay’ın Atiksoy’a evlilik teklif ettiği ve ‘Evet’ yanıtı aldığı bir süre önce magazin basınında gündeme gelmişti. Yıldız Çağrı Atiksoy, hem özel hem de iş hayatında yeni heyecanlar yaşıyor.

Oyuncu, Savaşçı dizisinde Berk Oktay ile başrol de yer alıyordu. İlk iki sezonun ardından ise ayrılmıştı. Ancak bu sürede Oktay ile sevgili olmuş ve sonrasında da ilişkileri mutlu bir şekilde devam etmişti. Daha sonra Şampiyon isimli dizide oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy, bu kez atv’nin sevilen dizisine geliyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman dizisinde oynayacağı kısa bir süre önce öğrenildi. Oyuncu, diziye Malhun Hatun rolü ile geliyor.

Bir süre önce evlilik teklifi alan ve büyük mutluluk yaşayan oyuncunun, atv’nin sevilen dönem dizisinde de önemli bir rolde oynayacağı öğrenildi. İş ve özel hayatında çifte mutluluk yaşayan oyuncu, dizide önemli bir karaktere hayat verecek.

Berk Oktay ile evlilik yolundaki Yıldız Çağrı Atiksoy, sevilen diziye geliyor! 7

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Malhun Hatun kimdir?

Osmanlı padişahı Orhan Gazi’nin annesi ve Osman Gazi’nin evlendiği eşlerinden biridir. Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi’nin annesidir. Şeyh Edebali’nin kızı Râbi’a Bâlâ Hâtun ile karıştırılan Malhun Hâtun’un babası Anadolu Selçuklu Veziri Ömer Abdülaziz Bey’dir.