Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci, 7 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor!

Beyza Şekerci, 7 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beyza Şekerci, 3 yaşındaki oğlu Can’a hamile kalması ve onun bakımları nedeniyle uzun süre dizi setlerinden uzakta durdu. 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2008 yılında Es Es isimli dizideki Dilşa karakteri ile tanınmıştı.

Birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz oyuncunun hayatını değiştiren dizi ise İntikam oldu.2013-2014 sezonunda yayınlanan İntikam dizisinde Dicle karakterini canlandıran oyuncu hem popülerlik konusunda büyük fayda sağladı hem de eşi Engin Hepileri ile bu yapımda tanıştı.

Beyza Şekerci geçen sezon Fox TV ekranında başladığı Kamera Arkası isimli programın sunuculuğuna devam ediyor. Sinema ve dizilerle ilgili konularda hazırlanan haberleri sunan oyuncu, fit vücuduyla da dikkatleri çekiyor. Oyuncu sunuculuktan sonra şimdi de yeniden dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor.

Beyza Şekerci, 7 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüyor! 7

Hayranları ünlü oyuncuyu bir televizyon dizisinde görmek istese de Beyza Şekerci, zamanlaması daha uygun olan dijital bir yapımı tercih etti. Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, yakında sete çıkacak. 2014 yılında yayınlanan Hayat Ağacı dizisinden bu yana 7 senedir dizi setlerinde görmediğimiz oyuncu, sektöre dijital bir yapım ile yeniden adım atacak.

13 bölüm olarak hazırlanan dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyor. Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybuke Pusat, Serkay Tütüncü, Melisa Aslı Pamuk, Özge Özacar ve Ekin Mert Daymaz gibi isimler ile de dizi için anlaşma yapıldı.

Bein Connect platformu için hazırlanan dizide ünlü oyuncuyu Meryem karakterinde izleyeceksiniz. 4 arkadaşın başından geçen olayları anlatan dizinin hikayesi ise Yelda Eroğlu’na ait.