Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu hayranlarına bir iyi, bir üzücü haber! Yeni dizisi geliyor ama…

Burçin Terzioğlu hayranlarına bir iyi, bir üzücü haber! Yeni dizisi geliyor ama…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok küçük yaşlarından beri sinema sektöründe olan Burçin Terzioğlu, rol aldığı dizileriyle son yılların beğeniyle takip edilen bir ismi. Özellikle İlker Kaleli ile başrolde yer aldığı Poyrak Karayel dizisinden sonra ününe ün kattı! Oyuncunun bir süredir ekrana yeni bir dizi ile gelmesini bekleyen hayranları için can sıkıcı olsa da yine de bir dizide rol alacağı haberi sevindirecek!

Burçin Terzioğlu, güçlü oyunculuğu ile yapımcıların da tercih ettiği bir isim. Fakat Poyraz Karayel’den sonra gelen teklifler arasından yaptığı seçimler, ekranda uzun süren diziler olamadı! Aynı popülerliği yakalayabileceği diziler konusunda sıkıntı yaşayan oyuncunun, üst üste diziler konusunda yaşadığı talihsizlik sonrası daha temkinli adım attığı anlaşılıyor seçimlerinden!

Burçin Terzioğlu, Kurşun isimli dizide Engin Altan Düzyatan ile başrolde oynamıştı. Ancak bu macera kısa sürdü. Ardından dijital dizi Hakan: Muhafız’da oynadı. İzleyicisi onu tekrar ekranda görmek istiyordu ama Terzioğlu, yine bir başka dijital platform dizisi Hükümsüz’de oynadı.

Burçin Terzioğlu hayranlarına bir iyi, bir üzücü haber! Yeni dizisi geliyor ama... 7

Burçin Terzioğlu’nun ekrana dönüşü, 2021 yılında Salih Bademci ile başrolünde yer aldığı ve büyük iddialarla ekrana gelmeye başlayan Yalancı dizisiydi. Bu dizide tacize uğrayan ancak hatırlamayan, bir şeylerin ters gittiğini farkedip yaşadığı olayın peşine düşen bir kadına hayat veriyordu. Dizi, bazı sahneleriyle de çok dikkat çekmişti. Fakat 10 bölüm ekranda kalabildi!

Üstüste yaşanan ekrandaki bu talihsizliğin ardından dizileri kısa süren oyuncunun yeni kararlar aldığı görülmekte! Bir süredir ekranda olmayan Burçin Terzioğlu, seçimini yine bir dijital diziden yana kullandı! Bu kez Sarmaşık Zamanı isimli bir dizide oynayacak!

İki büyük talihsizlik sonrası, yeni dizisi öncesi Burçin Terzioğlu'nun şanssızlığı 'yok artık' dedirtti! 2

Zengin bir kadroya sahip olan Sarmaşık dizisinde, birbirinden başarılı ve dikkat çeken isimlerle, çarpıcı bir hikayede yer alacak Burçin Terzioğlu. Bein Connect platformu için çekilecek olan dizide Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğiz Kirazcı, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Tilbe Saran gibi oyuncularla başrolü paylaşıyor.

Çekimlerin yakın zamanda başlaması beklenirken, bir talihsiz durum yaşadı Burçin Terzioğlu! Oyuncunun evinde düştüğü ve bacağını sakatladığı, bu nedenle de çekimlere bir süre ara verildiği öğrenildi! Henüz set başlamadan yaşanan bu talihsizlik ise Burçin Terzioğlu hayranlarını üzdü!

Oyuncunun iyileşmesinin ardından çekimlerine başlanacak olan Sarmaşık Zamanı dizisinde, bir sitede işlenen cinayet ve ardından gelişen olaylar konu alınıyor.