Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin finalinden sonra önce İsmail Hacıoğlu, şimdi de Onur Tuna’dan yeni dizi atağı!

Mahkum dizisinin finalinden sonra önce İsmail Hacıoğlu, şimdi de Onur Tuna’dan yeni dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle geçen yıl buluşan Mahkum dizisi çok büyük bir sıçrama yaptı. İlk bölümlerin reytingleri o kadar iyiydi ki, dizi perşembe akşamlarının bir numaralı yapımı olmayı başardı. Camdaki Kız dizisini bile sezonun bir bölümünde geride bırakan Mahkum dizisi, 17. bölümden sonra orijinal hikayenin bitmesinin ardından izleyici ilgisinde düşüş yaşandı ve senaryo toparlanamadı.

Mahkum dizisinin ikinci sezonu öncesinde de büyük hazırlıklar yapıldı, yeni isimler kadroya katıldı ve hikaye çok değişti. Ancak Mahkum dizisinin izleyici kitlesi bu yeni dönemi çok da desteklemeyince dizi ikinci sezonun başlarında final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu muhteşem bir performans ortaya koyduğu Mahkum dizisiyle izleyenleri mest etmişti.

Mahkum dizisinin finalinin ardından ise iki başarılı oyuncu iki yeni dizi projesi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. İlk olarak Taçsız Prenses isimli diziyle İsmail Hacıoğlu’nu yakında yeniden Fox TV ekranında izleyeceksiniz. Bu sefer çocuklara yardımcı olan Evgin öğretmen karakteri ile izleyeceğimiz İsmail Hacıoğlu, yine izleyenlerin içine işleyecek bir rolle herkesi şaşırtacak.

Mahkum dizisinin finalinden sonra önce İsmail Hacıoğlu, şimdi de Onur Tuna'dan yeni dizi atağı! 7

Onur Tuna ise kendisine gelen dizi projeleri arasında dijital platform Bein Connect’te yayınlanacak olan Sarmaşık Zamanı’nı tercih etti. Burçin Terzioğlu, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel ve Hazal Türesan ile birlikte başrolde yer alan Onur Tuna, yine aksiyon dolu bir hikayenin içinde yer alacak.

Sarmaşık Zamanı dizisi, bir sitede işlenen cinayetin ardından yaşanan nefes kesici olayları aktaracak. Onur Tuna’nın Kerem isimli karakteri canlandıracağı dizinin çekimlerine yakın zaman içinde başlanacak.

Mahkum dizisinin finalinden sonra hem İsmail Hacıoğlu hem de Onur Tuna’nın yeniden sete çıkmayı kabul etmesi, iki oyuncunun da yorgunluk nedir bilmeden çalışmaya devam ettiklerini anlatmaya yetiyor.