Ana sayfa Sosyal Medya Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti iş hayatında da birlikte yol almayı tercih etti!

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti iş hayatında da birlikte yol almayı tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Engin Hepileri hem de Beyza Şekerci çifti, uzun yıllar farklı projelerde oyuncu olarak yer aldılar. İntikam isimli unutulmaz dizide partner olan ve sette başlayan aşklarını da evlilik ile taçlandıran çiftin bir de çocukları bulunuyor. Yaz döneminde Beyza Şekerci, Fox TV’deki Kamera Arkası isimli programı yapmaya devam ederken, Engin Hepileri ise dinlenme fırsatı buldu.

Prestij Meselesi isimli sinema filminin kadrosunda da yer alan Engin Hepileri, eşiyle birlikte çalışma hayatında bazı adımlar da attıklarını söyledi. Hepileri, “Bizim birlikte yapacağımız stüdyo ile ilgili yeni planlarımız var, sıkı bir şekilde çalışmaya başladık” diye konuştu.

Yaz döneminin yeterli olduğunu ve artık çalışmak gerektiğini belirten Beyza Şekerci, bir dans atölyelerinin bulunduğunu hatırlattı ve şöyle konuştu: “Bizim stüdyo geçen yıl Aralık gibi açılmıştı. Yarım dönem Engin de yeni oyununu orada prova almıştı. Şimdi yeni bir şeyler daha yapacağız. Bazı workshop’lar, dersler olacak, oyunculuk atölyeleri gibi olacak. Onaların hazırlıklarına başladık.”

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti iş hayatında da birlikte yol almayı tercih etti! 7

Yetenekli ve yaratıcı arkadaşlarla buluşarak atölyede farklı fikirler üretmeye çalıştıklarını anlatan Engin Hepileri, geçen yıl sahnelediği Anne oyunun bu çalışmaların bir sonucu olduğuna değindi.

Bu yıl ise eşi Beyza Şekerci ile birlikte bir sahne projeleri olduğunu anlatan Engin Hepileri, ön hazırlıklara başladıklarını anlattı.

Oyuncu eğitimlerine devam eden Engin Hepileri, bu isimlerin bazı projelerde, dizilerde yer almaya başladığını ve bundan da gurur duyduğunu ifade etti.