Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi ve film projesiyle gündeme gelen Burak Deniz öncesinde hayranlarıyla buluşacak!

Bir dizi ve film projesiyle gündeme gelen Burak Deniz öncesinde hayranlarıyla buluşacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından biri olan Burak Deniz, özellikle son dizisi Maraşlı ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Önümüzdeki günlerde yeni bir dizi ve film projesiyle sete çıkacak olan oyuncu öncesinde iki farklı projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan ama en büyük çıkışını ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle yapan Burak Deniz yükselişini sürdürüyor. Maraşlı dizisinde partneri Alina Boz’la çok iyi bir enerji tutturan oyuncu dizinin sona ermesinden hemen sonra İtalya’ya gitmişti. Yakışıklı oyuncu İtalya’da, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği Cahil Periler dizisinde rol almıştı.

Cahil Periler çekimlerinin ardından bir süre dinlenen ve yeni projeleri için görüşmelerini sürdüren oyuncunun en sonunda Şahmaran dizisinde rol almak üzere anlaşma yaptığı ortaya çıkmıştı. Burak Deniz, Netflix için çekilecek Şahmaran diziside başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşacak.

Bir dizi ve film projesiyle gündeme gelen Burak Deniz öncesinde hayranlarıyla buluşacak! 7

Bu arada Burak Deniz’in yeni bir projesi daha birkaç gün önce ortaya çıktı. Buna göre Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz, bir sinema filminde buluşacak. Daha önce Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol alan ve birbirlerine çok yakıştırılan ikili, şimdi de Gidenler isimli sinema filminde bir arada olacak.

Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin çekimleri halen devam ediyor. Yakışıklı oyuncu, Şahmaran’ın çekimlerinin bitmesinden hemen sonra yeni filmi Gidenler’in setine katılacak.

Ancak tüm bunlar sürerken Burak Deniz iki markayla reklam anlaşması yaptı. Bir şampuan markasının yüzü olan Burak Deniz, bir diş fırçası markasıyla da anlaşma yaptı. Bu reklam anlaşmaları sayesinde Burak Deniz’in hayranları yakışıklı oyuncuyu çok kısa süre içerisinde ekranda görebilecek.