Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı paylaşımlar!..

Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı paylaşımlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aleyna Solaker, 2015-2018 yılları arasında ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide canlandırdığı ‘Meral’ karakteriyle hafızalarda yer etti.

1996 doğumlu oyuncu Kırgın Çiçekler zamanında henüz 19 yaşındaydı. Şimdi 20’li yaşlarının ortalarında olan güzel oyuncu en son, geçtiğimiz yıl Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisinde ‘Çiçek’ karakterini canlandırmıştı ancak çok uzun soluklu bir proje olmayan yapım 3 bölüm sürdü.

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda ekranlara geri dönmek istediğini belirten Solaker, instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarıyor.

Kırgın Çiçekler'in Meral'i Aleyna Solaker'den iddialı paylaşımlar!.. 8

Paylaşımlarında düzgün fiziğini sergilemekten de geri kalmayan Aleyna Solaker 1.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda takipçilerinden övgü dolu binlerce yorum alıyor.

Fit görüntüsüyle de dikkat çeken oyuncunun özel bir egzersiz  rutini yok. Pandeminin ilk zamanlarında ve öncesinde de pilates yaptığını belirten oyuncu “Genelde heveslenip 2–3 ay disiplinli bir şekilde yapıp bırakanlardanım. Sonra yine başlıyorum” şeklinde konuşmuştu.

Kırgın Çiçekler'in Meral'i Aleyna Solaker'den iddialı paylaşımlar!.. 9

Oyuncunun beslenme düzeni ise tek öğünden oluşuyor. Hafta sonları dışında, son 2 senedir tek öğün yiyorum açıklamasını yapan oyuncu, beslenme şeklini anlatırken “Tek öğün dediğime bakmayın, o biraz tek seferde 2 öğün gibi olabiliyor. Hafta sonları ise 2 öğün yiyorum; sağlıklı ya da sağlıksız olması pek fark etmiyor açıkçası” ifadelerini kullanıyor.