Ana sayfa Sosyal Medya Bir dizisi zirvede, diğeri finale gidiyor! Salih Bademci’den hayranların bir isteği var!

Bir dizisi zirvede, diğeri finale gidiyor! Salih Bademci’den hayranların bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, 2021 yılında 3 farklı dizide hayranlarının karşısına çıktı. Her rolüyle kendine bir kez daha hayran bırakan oyuncu, muhteşem performanslara imzasını attı.

İlk ve Son isimli dizide Barış karakterinde izlediğimiz oyuncu, Özge Özpirinçci ile çok başarılı bir uyum sergiledi. Aynı durumu Yalancı isimli dizide Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci uyumunda da görüyoruz… Kulüp 6 bölümlük dijital dizi olarak çok beğenildi ve devamı gelecek. Yalancı ise 10. bölümüyle birlikte önümüzdeki hafta final yapacak.

Kulüp isimli Netflix dizisi Salih Bademci hayranlarını adeta zevkten dört köşe yaptı… Ünlü oyuncu Selim Songür karakteri ile 6 bölümlük yapımla müthiş bir ilgi gördü… Sahne sanatçısı bir karaktere bu kadar güçlü bir şekilde hayat vermek, söylediği şarkılarla etkilemek de Salih Bademci gibi usta bir ismin altından kalkabileceği zorlukta bir iş.

Bir dizisi zirvede, diğeri finale gidiyor! Salih Bademci'den hayranların bir isteği var! 7

Netflix’te Kulüp dizisini izleyenler ünlü oyuncuya hayran kalmak ile kalmadı, ondan albüm de bekliyor… Selim Güngör karakteri ile sesinin de çok iyi olduğunu gösteren oyuncu, bu karakteri başarıyla canlandırabilmek için şan dersleri aldı.

20 kez şan dersi aldığı ortaya çıkan oyuncu birçok şarkıcıdan çok daha iyi sesi olduğunu da gösterdi. Hayranları Salih Bademci’den albüm yapmasını istiyor.

Birçok izleyici Selim Güngör karakterini izledikten sonra “Salih Bademci neden albüm yapmıyor?” diye sormaya başladı.

Oyuncunun bir albüm yapması durumunda bunun tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.