Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde her şeyi güzel yaptılar ama bir şeyi unuttular!

Yargı dizisinde her şeyi güzel yaptılar ama bir şeyi unuttular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı isimli dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin muhteşem bir performans sergilediği dizinin her bölümü adeta oyunculuk ve senaryo dersi olarak izleniyor.

Sema Ergenekon’un 2 yıl emek verdiği senaryo gerçekten akıcı çok oldukça etkileyici şekilde ilerliyor. Dizinin farklı duyguları açığa çıkartan ve izleyenleri zaman zaman gözyaşlarına boğan güçlü bir yanı da var… Yargı dizisi her anlamıyla takdir edilmeyi hak ediyor ve milyonlarca izleyicinin ekran başına geçmesi de başarısının bir karşılığı oluyor.

Reytinglerde Teşkilat ile yarışan ve birincilikler elde eden Yargı, muhteşem bir çıkışa imza attı belki ama eleştiriler de geliyor… Bu eleştirilerden dikkat çeken ve senarist Sema Ergenekon’un ilerleyen bölümlerde düzeltmesi gereken bir detay var.

Kaan Urgancıoğlu, dizide savcı Ilgaz karakteri ile yer alıyor. Pınar Deniz ise Avukat Ceylin olarak ekranda yer alıyor… İzleyiciler bir avukatlık perfromansını Pınar Deniz’den izliyor. Sahnelerde avukatlık konusunda birçok detay var ve Pınar Deniz rolünü dolduruyor.

Peki Kaan Urgancıoğlu savcılık makamını doldurabliiyor mu? Karakter sunumu ve oyunculuk performansı ile Kaan Urgancıoğlu çok iyi işler çıkartıyor ama senaryoda bu savcının takip ettiği bir dava yok.

Yargı dizisinde her şeyi güzel yaptılar ama bir şeyi unuttular! 8

Yani nasıl bir savcı ki hiçbir iş yapmıyor pozisyonda gözüküyor… İşte bu noktada dizi hayranları Savcı Ilgaz’ı makamına bekliyor…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu konuya dikkat çeken bir eleştiriye yer verdi. Sina Koloğlu bu detayı şöyle yazdı:

‘Yargı’da Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) savcılık makamına arada bir gidiyor. Hatta Ceylin (Pınar Deniz) daha çok koltuğuna oturuyor.

Ceylin’in avukat olduğunu anlıyoruz da Ilgaz ne iş yapıyor belli değil. Dava versinler yeni. Devre dışı bıraktılar.

Mesela Pars (Mehmet Yılmaz Ak) savcı rolünde çok başarılı. Bütün işler onun üstünde. En kısa zamanda Ilgaz’ı da savcılık makamına bekliyoruz.”