Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fırat Tanış, 500 oyun gururunu yaşadı, deprem bölgesini unutmadı!

Fırat Tanış, 500 oyun gururunu yaşadı, deprem bölgesini unutmadı!

tarafından ker_def

Son yıllarda birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran Fırat Tanış, sadece dizilerde değil hem sinema hem de tiyatro alanında da önemli işlere imzasını atıyor. Kulüp ve Zeytin Ağacı isimli Netflix dizileri ile hayranlarını bir kez daha gururlandıran Fırat Tanış, en son televizyon ekranında da Adım Farah isimli diziyle yer aldı.

Başarılı oyuncu Fırat Tanış, 8 yıldır oynadığı müzikal oyun “Gelin Tanış Olalım” için anlamlı bir özel gösteri gerçekleştirdi. Özel tiyatrolarda uzun süredir kırılmamış rekor olan 500’üncü kez sahneye çıkan oyununu, deprem bölgesine gidecek yardımlarla anlamlandırdı. 5. Dalyasını yapan performansının tüm gelirini deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere UNICEF’e bağışlandı.

9 Şubat Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne izleyicileri davet eden Fırat Tanış, bir haftalık süreçte 2200 kişilik dev salonu doldurdu.

Sanat camiasından da özel gösterime ilgi bir hayli fazlaydı. Bu özel etkinliğe katılanlar arasında şu ünlü isimler vardı: Gökçe Bahadır, Onur Saylak, Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil, Melisa Şenolsun, Hatice Aslan, Tamer Levent, Duygu Sarışın, Necip Memili, Ülkü Hilal Çiftçi, Çağan Efe Ak, Ali Gözüşirin, Özge Özacar, Şebnem Hassanisoughi.

Sahne performansının ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Fırat Tanış, deprem bölgesini unutmadı ve duygularını şu sözlerle ortaya koydu:

“Deprem bölgesini unutmamak adına birçok şey düşündük. 500. Oyunun tüm gelirini bu konuda faydalandırmak istedik. Unicef’e de bizim yanımızda oldukları ve desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederim. 2 hafta önce satışa çıkan ve bu kadar kısa sürede tüm biletleri bitirip, buraya bizlerle tanış olmaya gelen sizlere en büyük teşekkürü ediyorum.”