Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter final yaparak bitti ama Hazal Subaşı’ya 6 bölüm bile yetti!

Bir Umut Yeter final yaparak bitti ama Hazal Subaşı’ya 6 bölüm bile yetti!

tarafından ker_def
Hazal Subaşı, dizi değiştirerek hayatının hatasını yapmamış!

Önce TRT1 ekranında, ardından Star TV ekranında 2 sezon boyunca Adını Sen Koy dizisinde rol alan Hazal Subaşı, yaz aylarında diziden ayrıldığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

O dönemde diziden neden ayrıldığına yönelik detaylı bilgi vermek istemeyen Subaşı, ilk kez bunu dün akşam tv 360 kanalında Mesut Yar’la Laf Çok programında anlattı.

Günlük dizi olmasının getirdiği sirkülasyondan rahatsız olduğunu ve 365 bölüm sonrasında kendini robotlaşıyor gibi hissettiğini anlatan Hazal Subaşı, “Dizi sayesinde tecrübe edindim. Ama bir süre sonra kendimi çok robotlaşıyor gibi hissettim. Geri gittiğimi düşündüm” diyerek o günlerdeki hislerini anlattı.

Zehra karakterinden çıkmanın kendisi için çok kolay olmadığını anlatan Subaşı, diziden ayrılmanın ise bir hata olmadığını da ifade etti.

Kanal D ekranında Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç Töre’den sonra 3. başrol oyuncusu olduğunu belirten Subaşı, diziye katıldığı için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

BİR UMUT YETER’DEN MUTLU AYRILDI

Bir Umut Yeter final yaparak bitti ama Hazal Subaşı'ya 6 bölüm bile yetti! 7

Bir Umut Yeter dizisindeki Elif karakterini severek oynadığını belirten Subaşı, “Çok güzel bir roldü. Değişimleri vardı. Yaşadığı şeyler zordu. Gerçekten çok severek girdim bu role. İyi ki de girmişim. Çok güzel bir ekiple çalıştım. Çok iyi bir yapımla çalıştım. Çok iyi yönetmenlerle çalıştım. Oyuncu arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Çok iyi oldu benim için, gerçekten çok mutluyum” dedi.

Subaşı, durumdan memnun… Ancak, Adını Sen Koy dizisi en son tv8’e transfer oldu ama kısa süre sonra yayından kaldırıldı. Bir Umut Yeter dizisi de Kanal D’de sadece 6 bölüm yayınlanabildi.

Başarılı oyuncu şimdi yeni gelecek teklifleri bekliyor.