Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yasak Elma’nın yaşadığını yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yasak Elma’nın yaşadığını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında 2. sezonuyla izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, geçen sezon ilk başladığında müthiş bir ilgi görmüş ve geçtiğimiz sezonun da en başarılı yeni yapımı olarak öne çıkmıştı.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bir ara sıkıntılar yaşayan senaryosunun son bölümlerde toparladığı ve yapımın her geçen hafta daha da güzelleştiği ekrana yansıyor. Sosyal medyada da bu duruma dikkat çeken birçok izleyici var.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yasak Elma'nın yaşadığını yaşıyor! 9

Mucize Doktor gibi bu sezonun en başarılı dizisinin karşısında dimdik ayakta duran Bir Zamanlar Çukurova, bu durumu da senaryosunun gidişatına borçlu. Geçtiğimiz dönemlerde diziye yönelik yapılan sosyal medyadaki eleştirilerin de adeta bıçak gibi kesildiğini görebilirsiniz.

Bir diğer detay, artık perşembe akşamlarını dizinin hayranları daha da bir sabırsızlıkla bekliyor. Yayınlanan fragmanlar müthiş bir ilgi görüyor… Peki biz bu durumu hangi diziye benzetiyoruz? Yasak Elma’ya…

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yasak Elma'nın yaşadığını yaşıyor! 10

Fox TV ekranında ilk 2 sezonunda bu kadar çok ilgi görmeyen dizi, 3. sezonda absürd komediye yaklaşan bir tarzı benimseyerek, karakterlerin de müthiş uyumu sayesinde büyük başarı kazandı ve pazartesi akşamları söz sahibi oldu.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Talat Bulut, Barış Kılıç rollerine o kadar iyi yakışıyor ki, ekran başındaki izleyiciler rol yapmadıklarını sanki o gerçekliği yaşadıklarını hissediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yasak Elma'nın yaşadığını yaşıyor! 11

Aynı durumu Bir Zamanlar Çukurova’da da görebilirsiniz. Muazzam bir oyunculuk sergileyen Vahide Perçin’in Hünkar olarak ekrana yansıyan ruh hallerini ve duygusal kırılımlarının izleyicinin gerçek gibi algıladığını hissedebilirsiniz. Murat Ünalmış müthiş bir yetenekle Demir karakterinde izleyicileri ikna etmekte hiç zorlanmıyor. Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık da bu rollerin oyuncuları olduklarını her bölümde gösteriyor.

Hem Bir Zamanlar Çukurova hem de Yasak Elma dizilerinin ortak noktası her geçen hafta daha da büyümeleri, oyuncuların daha da güçlü performanslar sergilemeleri olarak yansıyor… Her iki dizinin izleyici kitlesi de büyük sabırsızlıkla yeni bölümleri bekliyor.