Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buğra Gülsoy ve Farah Zeynep Abdullah temennide birleşti!

Buğra Gülsoy ve Farah Zeynep Abdullah temennide birleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de ünlü ve ikisi de sorumluluk bilinci yüksek oyuncular… Buğra Gülsoy ve Farah Zeynep Abdullah’tan bahsediyoruz… iki ünlü isim de instagram hesaplarından takipçilerine hem evde kalmaları hem de okumaya önem vermeleri temennisi yaptı.

En son Azize dizisinde izlediğimiz Buğra Gülsoy, aynı zamanda kitap yazan da bir isim.Gülsoy, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile koronavirüs salgınından korunmak maksadıyla tüm takipçilerine evde kalmaları tavsiyesi yaptı. Oyuncu ayrıca aşağıdaki kütüphanesinin arka planda göründüğü fotoğrafını “Oku oku oku” notuyla yayınladı.

Buğra Gülsoy ve Farah Zeynep Abdullah temennide birleşti! 8

Benzer bir uyarı mesajı da Farah Zeynep Abdullah’tan geldi. En son 2 sezon önce Gülizar dizisinde izlediğimiz oyuncu, son dönemde sinemada daha aktif şekilde yer almakta. Oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmanın önemine işaret etti ve aşağıdaki görseli yayınladı.

Mesaj şöyle: “Çalışın, kitap okuyun, film izleyin, video oyunu oynayın, resim yapın, düşünün, yazı yazın, yemek yapın, uyuyun, müzik yapın, müzik dinleyin, şarkı söyleyin, salonda dans edin, çiçeklerinizle meşgul olun, eski dostlarınızı arayın, spor yapın, çocuklarınızla oynayın, ya da hiçbir şey yapma ama Evde Kal. Hayat kurtarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.”

Buğra Gülsoy ve Farah Zeynep Abdullah temennide birleşti! 9