Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine sarsıcı bir başrol ayrılığı var!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine sarsıcı bir başrol ayrılığı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisi büyük başarılara imza attı. 3 sezondur ekranda yer alan dizi 102. bölümü ile birlikte bir dönemi daha geride bırakacak. 3 sezon finaline doğru giden dizide ayrıca dalya heyecanı yaşanıyor.

100. ölümü ile birlikte 10 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova’da ekip büyük bir heyecan yaşadı. Sette dalya kutlaması yapıldı ve hem oyuncular hem de ekip keyifli anlar yaşadı.

Ancak dizinin hikayesinde önemli bir ayrılık yaşanacağı da ortaya çıktı. Dizinin sezon finaline doğru ortaya çıkan bu ayrılık hayranları da şaşırtacak. 3. sezonun başında Furkan Palalı ile birlikte hikayeye Sevda karakteri ile katılan Nazan Kesal, ekibe veda ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine sarsıcı bir başrol ayrılığı var! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncunun hikayedeki rolü bitti. Sevda karakteri bir süredir sosyal medyada çok eleştirilen ve hikayeden çıkması istenen bir karakter olarak da biliniyordu. Nazan Kesal’ın ekibe vedası da bir anlamda bazı izleyicileri mutlu edecek gibi gözüküyor.