Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin vedası öyle yakıcı ki aklınızdan çıkmayacak

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin vedası öyle yakıcı ki aklınızdan çıkmayacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara bir dizi daha yaz arası için veda ediyor… Bir Zamanlar Çukurova, 3 sezonluk müthiş performansı ile izleyicileri kendisine bağladı. Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son bölümde Sevda karakterinin vedası ile birlikte ayrılan isimlerin arasına Nazan Kesal de katıldı…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon finali ise 102. bölüm ile birlikte 24 Haziran Perşembe günü yayınlanacak. atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, Adana’daki çalışmaları geçtiğimiz hafta tamamlamıştı. Dizinin 102. bölümü ile birlikte yaz arası da resmen verilmiş olacak. Sezon finalinden ilk fragman yayınlandı, detaylar ortaya çıkmaya başladı. Züleyha, Ümit’e silah çekecek. Konak ahalisi onu engellemek için büyük çaba gösterecek. Fikret ile Demir barışması da herkesi mutlu edecek. Konağın silahlı adamlar tarafından basılması ise herkesi şoke edecek. Akıllardan çıkmayacak bir sezon finali izleyicileri bekliyor.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Kerem Alışık, Hande Soral gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 102. bölümünde çok heyecanlı olaylar gelişecek. Konağın basılması sırasında bazı karakterleri ölme ihtimali de yüksek.

Dizinin güç merkezinin yeni sezonda Betül karakterinin üzerine kayması da beklenebilir. İlayda Çevik yine başarılı performansı ile herkesi şaşırtacak gibi duruyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin vedası öyle yakıcı ki aklınızdan çıkmayacak 7

Melike İpek Yalova ve Nazan Kesal’ın ayrılıkları sonrasında önemli karakterler gitmiş oldu. Bu durum dizinin 4. sezondaki gücünü de olumsu etkileyebilir.

Yeni sezon öncesi ekipler çalışıp, yeni sezon hikayesinde yeni karakterlere yer verecektir. Diziye en son İlayda Çevik Betül karakteri ile katılmıştı. Senaristlerin hikayeyi ilginç hale getirmek amacıyla 4 sezonda daha dikkat çeken konular bulması, yeni karakterlerle de ana hikayeyi desteklemesi şart.

Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Dizi ekibinin Eylül ayında bir araya gelerek 4. sezon çekimlerine başlaması da bekleniyor.