Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova son iki bölümde adeta yaşadı!

Bir Zamanlar Çukurova son iki bölümde adeta yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finaline son iki bölüm kaldı… atv ekranının sevilen dizilerinden olan yapım, geçtiğimiz günlerde 100. bölüm çekimlerinin sevinciyle gündeme gelmişti. Sette bir araya gelen ekip pasta keserek ‘dalya’ sevinci yaşadı… Gerçekten de böyle zor bir hikaye ve güçlü bir prodüksiyon altında 100 bölümü bitirmek her yapıma nasip olmuyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100.bölümü de dün akşam yayınlandı ve yine reytingler dikkatleri çekti. Tüm kişiler kategorisinde dizinin ilk sırada yer alması ve iyi reytingler alması dikkatlerden kaçmadı. Ancak Camdaki Kız diziside sezon finali ile AB ve ABC1 gruplarında rakibine fırsat vermedi ve zirveyi elinde tutmaya devam etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102. bölümü ile birlikte ekrana ara verecek. 3. sezonu tamamlamaya 2 bölüm kaldı ve Camdaki Kız dizisi de ara verdi. Bu da demek oluyor ki, bu sezonun son 2 bölümünde reytingler zıplama yapabilir. Bir Zamanlar Çukurova adına bu çok olumlu bir gelişme.

Bir Zamanlar Çukurova son iki bölümde adeta yaşadı! 8

Zira dizinin Tüm Kişiler ve ABC1 performansları sezonun başlarına göre düşmesine rağmen yine de iyi seviyede. Ancak AB grubunda atv dizisi ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Neredeyse yarı yarıya izleyicisini rakiplere kaptıran dizinin sezon finaline doğru son 2 bölümde bu hayranları yeniden atv ekranına çekme ihtimali bulunuyor.

Özellikle Camdaki Kız dizisinin AB ve ABC1’de çok güçlü olması, atv dizisi için de izleyici kaybının birinci sebebiydi… Önümüzdeki iki bölümde dizinin bu iki grupta daha iyi sonuçlar alması yüksek ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Bir Zamanlar Çukurova son iki bölümde adeta yaşadı! 9

Dün akşam 100. bölüm ile tüm kişilerde birincilik elde eden dizi, AB’de günü 3. sırada tamamladı ve ortalama oranlara kadar geriledi. ABC1’de ise yine reytingler yüksek geldi ve sıralamada da dizi ikincilik elde etti.