Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada Camdaki Kız’ı mağlup etti!..

Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada Camdaki Kız’ı mağlup etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. sezonuyla da başarılı grafiğini sürdürmeye devam ediyor.  Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın arka arkaya veda ettiği dizi, yeni sezonunda İbrahim Çelikkol gibi güçlü bir ismi kadrosuna dahil etti.

İbrahim Çelikkol’un ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle dahil olduğu dizinin hikayesi de yeni sezonda ciddi bir değişim yaşadı. Ancak şüphesiz dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Dün akşam yayınlanan bölümüyle geçen hafta olduğu gibi tüm kişiler kategorisinde yine ikincilik elde eden Bir Zamanlar Çukurova, sosyal medyada ise zirvedeki yerini korudu.

Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada Camdaki Kız'ı mağlup etti!.. 7

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 4 Kasım Perşembe  günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre sosyal medyada perşembe gününün galibi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Dün akşam yayınlanan bölümünde tüm kişiler kategorisinde reytinglerde birinciliği Kanal D’nin Camdaki Kız dizisine kaptıran Bir Zamanlar Çukurova, sosyal medyada ise 18.004 adet paylaşıma konu olarak Camdaki Kız’ı mağlup etti.

Görünen o ki, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek’in baş rolünde devam eden dizinin değişim yaşayan hikayesine olan izleyici ilgisi devam ediyor.