Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci 2021 yılına 3 diziyle ve 3 başarılı partnerlik ile damga vurdu

Salih Bademci 2021 yılına 3 diziyle ve 3 başarılı partnerlik ile damga vurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salih Bademci aynı yıl içinde 3 partner ile muhteşem işler yaptı! Ünlü oyuncu Salih Bademci, 2021 yılına damgasını vuran bir oyuncu oldu… Bu sezon yer aldığı yapımlarda sergilediği performanslarla büyük dikkat çeken oyuncu, üst üste 3 dizide hayranlık uyandırdı.

1984 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2020 yılında kısa süren Kırmızı Oda macerasının ardından 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. Oyuncu, ilk olarak izleyici karşısına İlk ve Son isimli BluTV dizisiyle çıktı. Özge Özpirinçci ile partner olan oyuncu Barış karakteri ile büyük hayranlık uyandırdı. Hikayesi ve başrol oyuncularının etkili performansıyla öne çıkan İlk ve Son dizisi çok başarılı bir dijital yapım olarak kayıtlara geçti.

Salih Bademci 2021 yılına 3 diziyle ve 3 başarılı partnerlik ile damga vurdu 9

Salih Bademci’nin Eylül ayında başlayan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile de çok iyi bir partnerlik süreci geçirdiğini söylemek lazım. Dizinin gerilimli ortamına uygun başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, bir kez daha hayranlık uyandırdı .

Salih Bademci 2021 yılına 3 diziyle ve 3 başarılı partnerlik ile damga vurdu 10

Salih Bademci’nin üçüncü dizisi ise Kulüp oldu. Netflix’te yayınlanmaya başlanan Kulüp’te Selim Songür karakteri ile yine hayranlarını mest eden bir performans geldi. Salih Bademci’nin Gökçe Bahadır ile çok iyi bir partner olduğu bu diziyle ortaya çıktı.

Salih Bademci 2021 yılına 3 diziyle ve 3 başarılı partnerlik ile damga vurdu 11

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp isimli yapımlarla 2021 yılında birbirinden farklı karakterleri çok başarılı şekilde canlandıran oyuncu, 3 kadın partnerle de iyi uyum yakalamayı başardı.

Salih Bademci, sosyal medyada da bu yönüyle konuşulan ve takdir edilen bir isim oldu.