Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeniden İspanya’nın gündeminde!

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeniden İspanya’nın gündeminde!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’in 4 sezon boyunca büyük bir başarı sergileyerek başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi dünyanın birçok ülkesine satılmıştı.

Dizinin çok iyi reytingler aldığı ülkelerden birisi de İspanya olmuştu. Şimdi de ünlü oyuncu yine aynı ülkede bu sefer Şahane Hayatım isimli dizisi ile gündemde yer alıyor.

Şahane Hayatım dizisinde ilk sezon tamamlandı ve dizinin yurt dışı satışları da devam ediyor. Ay Yapım’dan yapılan duyuruda dizinin İspanyol izleyicisi ile buluşması için çalışmalar yapıldığı açıklandı.

Ay Yapım’ın geçtiğimiz sezonda büyük beğeni toplayan dizisi Şahane Hayatım, şimdi de İspanyol izleyicilerin kalbini kazanmayı hedefliyor.

Yakında İspanya’nın önde gelen medya kuruluşu Mediaset’in ana televizyon kanalı Telecinco’da “Una Vida Perfecta” ismiyle izleyiciyle buluşacak Şahane Hayatım’ın başrol oyuncuları ve yönetmenleri; tanıtım çalışmaları kapsamında Türkiye’ye gelen yabancı basın mensuplarıyla İstanbul’da bir araya geldi.

İstanbul’da gerçekleştirilen bu etkinlikte oyuncular, İspanyol basınına verdikleri röportajlarda dizinin İspanya’da da büyük ilgi göreceğine inandıklarını ifade ettiler.

Dizinin yönetmenleri Çağrı Bayrak ve Ezgi Çil, dizinin İspanya izleyicisine de sıcak ve samimi geleceğini umduklarını söylerken, başrol oyuncuları Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener gerçekleştirilen röportajlarda dizinin İspanya’da yayınlanacak olmasından duydukları heyecanı ve İspanyol izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı dört gözle beklediklerini belirttiler.

Şahane Hayatım, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle İspanya’da da geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı amaçlıyor. Uzun yıllar sonra primetime’da ilk kez bir Türk dizisi yayınlayacak Telecinco kanalının büyük heyecan duyduğu “Una Vida Perfecta”yı İspanyol izleyiciler de merakla bekliyor.