Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’la ünlenen iki oyuncu Kulüp’te yeniden bir araya geldi!

Kiralık Aşk’la ünlenen iki oyuncu Kulüp’te yeniden bir araya geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp bugün vizyona girdi. Çekimleri uzun süre önce tamamlanan ve büyük bir merakla beklenen dizi yıllar önce aynı dizide rol alan Barış Arduç ve Salih Bademci’yi yeniden bir araya getirdi.

1950’li yılların Beyoğlu’nda geçen ve hikayesiyle o dönemin gece hayatını ayna tutan Kulüp bugün Netflix’te gösterime girdi. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi son dönemin popüler isimlerini bir araya getiren dizi büyüleyici tanıtımlarıyla dikkat çekiyordu.

Kiralık Aşk'la ünlenen iki oyuncu Kulüp'te yeniden bir araya geldi! 8

Kulüp dizisi dört yıl önce Kiralık Aşk dizisinde beraber rol alan Barış Arduz ve Salih Bademci’yi de yeniden bir araya getirdi. Kiralık Aşk altı yıl önce Star TV’de yayınlandığında büyük bir beğeni toplamış ve Türk dizisinde yeni bir akımın öncüsü olmuştu.

Kiralık Aşk, Elçin Sangu, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin kariyerinde de çok önemli bir sıçrama yapmasını sağlamıştı. Yurt dışında birçok ülkede gösterilen Kiralık Aşk’ta Barış Arduç Ömer, Salih Bademci de Sinan karakterlerini canlandırmıştı.

Kiralık Aşk'la ünlenen iki oyuncu Kulüp'te yeniden bir araya geldi! 9

İki oyuncu altı yıl sonra bu kez Kulüp dizisinde bir araya geldi. Artık ikisi de daha olgun ve daha deneyimli.

O3 Medya tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

1955 yılının Beyoğlu’nda geçen ve dönemin gece hayatına ayna dutan Kulüp dizisi, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in hikayesini anlatıyor.