Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusunun ani veda şoku!

Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusunun ani veda şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. sezon finali bu akşam izleyicilerle buluşacak. atv ekranında yayınlanan dizide 102. bölümle birlikte yaz arası verilecek. Veda bölümünde bir başka veda da başrol oyuncusundan geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki ayrılıklar serisine yeni birisim daha katılıyor.3 sezondur büyük başarılar sergileyen dizinin Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış’ın ayrılacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizide Demir karakteri artık olmayacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 102. sezon finalinde Demir karakterinin nasıl veda edeceği de merakla bekleniyor. 4. sezonda yeni hikaye, yeni karakterler derken dizinin büyük bir değişim geçirmesi de bekleniyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Nazan Kesal derken ayrılıklara Murat Ünalmış’ın da eklenecek olması dizi hayranlarını bir hayli üzecek.

Murat Ünalmış hikayede çok başarılı bir performans ortaya koydu ve kariyerinin en iyi işlerinden birisine imzasını attı. Şimdi veda vakti geldi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 102. sezon finalinde Demir’in “Beni affet Züleyha” sesini duyan dizi hayranları bir hayli üzüldü. Ünalmış, o kadar başarılıydı ki, dizi hayranlarını adeta mest eden bir 3 sezona imzasını attı. İşte 102. bölümden 2. fragman: