Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya çok büyük transfer! Duyunca inanamayacaksınız!

Bir Zamanlar Çukurova’ya çok büyük transfer! Duyunca inanamayacaksınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova bir süre önce sezon finali yapmıştı. Sezon finaline, başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın ayrılığı damgasını vurmuştu.

Dizinin final bölümünde hikayenin ana karakterlerinden biri olan Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakteri hayatını kaybetmişti. Böylece oyuncu diziye veda etmişti.

İddiaya göre Murat Ünalmış’ın ayrılığının sebebi dizide Fikret Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’tı. Birkaç ay önce Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında büyük bir kavga yaşanmıştı. Yumrukların konuştuğu kavgada Ünalmış, Kerem Alışık’ın kendisine hakaret ettiğini söylemişti. İddiaya göre Murat Ünalmış’ın diziden ayrılığının sebebi de bu kavga idi.

Bir Zamanlar Çukurova'ya çok büyük transfer! Duyunca inanamayacaksınız! 10

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle eylül ayında yeniden ekranlara gelmeye başlayacak. Yeni bölümlerde Murat Ünalmış’ın yerini doldurması için bomba bir isimle anlaşıldı.

Bir Zamanlar Çukurova'ya çok büyük transfer! Duyunca inanamayacaksınız! 11

TV100’ün haberine göre son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’da rol alacak. İbrahim Çelikkol, Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Birce Akalay’la başrolü paylaştğı Kuş Uçuşu adlı dizide rol almıştı.

Yine TV 100’ün haberinde dizide Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek olan Çelikkol’un konağı yakıp yıkan kişi olacağı belirtiliyor.