Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları ortadan yok olan Alperen Duymaz için kayıp ilanı hazırladı!

Hayranları ortadan yok olan Alperen Duymaz için kayıp ilanı hazırladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Son Yaz dizisinin hem yetenekli hem yakışıklı oyuncusu Alperen Duymaz, son dönemin en beğenilen aktörlerinden biri. Sezon boyunca Fox TV’de cuma akşamları yayınlanan dizide Duymaz, rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’la çok iyi bir ikili oldu ve izleyicilerin kalbini çaldı.

Son Yaz dizisi bir süre önce sezon finalini yaptı. Dizinin Funda Eryiğit, Ali Atay’ın da aralarında bulunduğu birçok oyuncusu projeye veda etti. Bu kadar çok ayrılık, önümüzdeki sezon dizinin çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacağının işaretiydi.

Nitekim bir süre sonra yapılan açıklamada Son Yaz dizisinin önümüzdeki sezon zaman atlaması yaparak yeniden başlayacağı öğrenildi. Buna göre yeni sezonun asıl kahramanları Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün ile Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Yağmur olacak.

Dizinin sona ermesiyle Alperen Duymaz da tatile girdi. Hatta öyle bir tatile girdi ki resmen izini yok etti. Genç oyuncu en son 11 Haziran’da “Mermer tozu. Maskenin ise yaradığı anlar” notuyla birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Duymaz’dan bir daha da haber alınamadı.

Hayranları ortadan yok olan Alperen Duymaz için kayıp ilanı hazırladı! 7

Bunun üzerine Alperen Duymaz’ın akıbetini merak eden hayranları bir kayıp ilanı hazırladı. Kayıp ilanında “Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz aranıyor” denildi ve oyuncunun fotoğrafıyla birlikte şu not eklendi:

“En son 11 Haziran’da Instagram’da yaptığı paylaşımda görünen oyuncunun fanları merak içinde. Alperen Duymaz’ı görenlerin acilen ünlü oyuncuyla fotoğraf çekinip en yakın fan hesabına haber vermesi önemle rica olunur.”