Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde hem büyük değişiklik hem de sıkıntı yaratan sorun!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde hem büyük değişiklik hem de sıkıntı yaratan sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız sezonun dikkat çeken dizilerinden birisi de Bir Zamanlar Kıbrıs oldu. Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ikilisi çok başarılı performansları ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Pelin Karahan ile Gülper Özdemir de rollerini başarıyla canlandırıyor ve Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulüm gözler önüne seriliyor. Devrim Saltoğlu ve Tayanç Ayaydın’ın da kadrosunda yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs, başarılı bir ilk sezon geçirdi. 9 bölüm yayınlanan ve her bölümü de geniş bir izleyici grubunu etkileyen dizinin son dönemde reytinglerinin düştüğü de görülmüştü.

TRT1’in milyonları etkileyen dizisindeki bu ilgi azalması ikinci sezonda devam edecek mi, bilinmiyor. Ancak ekip yoğun ve meşakatli bir çalışma dönemine daha hazırlanıyor.Dizide bir de önemli değişiklik yapıldı.

TMC Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda artık Osman Taşçı oturacak. Yönetmen değişikliğinin yapıma nasıl yansıyacağını da ikinci sezonda göreceğiz. Yeni sezon çekimleri için de ekibin Ağustos ayında bir araya gelmesi bekleniyor.

Geçen ay ilk sezon çekimleri tamamlandığında Kıbrıs’ın sıcağında zorlandıklarını belirten Pelin Karahan, sıcaklar tam bastırmadan sezonu tamamladıklarını hatırlatmıştı. Ağustos ayındaki yoğun sıcaklarda ekibi çok zorlu bir dönem bekliyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonunun 10. bölüm ile birlikte Eylül ayında başlaması bekleniyor.