Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Show TV hem de Netflix dizisi için Fırat Tanış’a iki önemli teklif var!

Hem Show TV hem de Netflix dizisi için Fırat Tanış’a iki önemli teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Adem karakterinin ardından 3 bölümlük Arıza dizisi macerası ile son dönemde ekranda olan Fırat Tanış, yeni dizi teklifleri alıyor… Oyuncuya iki önemli diziden teklif var.

Canlandırdığı karakterleri adeta üzerine bir gömlek gibi giyen ve çok da başarılı işlere imzasını atan Fırat Tanış, farklı karakterleri canlandırmada ustalık sergileyen bir isim. Fırat Tanış’ın ismi yeni dönemde planlanan iki farklı dizide geçiyor. Oyuncuya tekliflerin gittiği ve değerlendirme sürecinde olduğu da ifade ediliyor.

Murat Yıldırım’ın başrol için adının geçtiği Aziz isimli diziden teklif var…Show TV ekranında yayınlanacak olan yeni televizyon dizisi için Fırat Tanış da kabul eder ise başrollerde birisi olacak. Murat Yıldırım’ın yanı sıra ise Ahmet Mümtaz Taylan ile de görüşmelerin yapıldığı bilgisi geliyor.

Zeynep Günay Tan’ın hazırlıkları sürdürdüğü Aziz dizisinin hikayesini Hercai’yi de yazan Eda Tezcan gerçekleştiriyor. Antakya’da ve İstanbul’da geçecek olan hikaye bir dönem dizisi olacak.

Fırat Tanış’a bir diğer dizi teklifi ise OGM Pictures’ten geldi. Netflix için hazırlanan ve 3 kadının hikayesinin anlatılacağı Tuba Büyüküstün’ün de başrollerden birisi olduğu Another Self isimli proje için Fırat Tanış da teklif götürülen oyuncular arasında bulunuyor. Nuran Evren Şilt’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni Burcu Alptekin ve Temmuz başında da çekimlerin başlaması bekleniyor.