Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonu öncesi Pelin Karahan’ın büyük endişesi!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonu öncesi Pelin Karahan’ın büyük endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Pelin Karahan, etkileyici performansı ile hayranlarını yine memnun etti. Oyuncu, çocuklarının doğumu ve bakım süreci içerisinde uzun süre setlerden ayrı kalmıştı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ile yeniden ekranlara dönüş yapan oyuncu, ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından tatiline başlamıştı. Dinlenmeye çekilen ve kısa sürede bronzlaşması ile de dikkat çeken Pelin Karahan, bir etkinliğe katıldı. Oyuncu yeni sezon öncesinde yemediğini, kilosuna dikkat ettiğini ve sürekli spor yaptığını belirterek, formunu korumak için büyük çaba içinde olduğunu anlattı.

Oyuncu, yaz başlayınca hemen bronzlaştığını ve böyle olmayı da sevdiğini ifade etti. Pelin Karahan, dizi ile ilgili bir ödül töreninde yer aldı. “Biz de dizi olarak güzel bir ödül alacağız. Çok çalıştık, yorulduk. Artık bunun karşılığını alıyoruz. Özlemişim böyle törenleri, keyifli geldi” diye konuştu.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. İnci karakteri ile hikayede izlediğimiz oyuncu, yaz tatilinde en çok da kilosuna dikkat ediyor. Bu dönemde kilo almak istemeyen oyuncu, “Dizi bitti direkt Bodrum’a gittik, bütün yaz oradayım. Güzel vakit geçiriyorum çocuklarla. Dinleniyorum, spor yapıyorum, diyet yapıyorum. Çok kendimi bırakmadan yazı geçirmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Pelin Karahan; Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ve çocuklarının da ihtiyaçları noktasında zor, yorucu bir temponun içinde olduğunu anlattı. Bu tempoyu kendisinin istediğini ve memnun da olduğunu ifade eden oyuncu, şunları söyledi: “Asla söylenmiyorum. Çünkü seviyorum işimi. Aileme de vakit ayırmayı seviyorum. Çalışan anne olmak hoşuma da gidiyor. Onlar da bunu görsün istiyorum. Hiç yadırgamıyorlar. Gurur duysunlar istiyorum. Bu güzel bir şey. Kadınların çalışabiliyorken çalışması çok önemli.”