Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, tatilde Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a konuk oldu!

Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, tatilde Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a konuk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geride bıraktığımız sezon Teşkilat isimli TRT1 dizisinde canlandırdığı Serdar karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, istihbarat ajanı rolünde hayranlarından büyük ilgi gördü. Sezonun en iyi dizilerinden olan Teşkilat, 14. bölümü ile sezon finali yaptı. Diziden ayrılacağı yönünde dedikodular vardı ama Çağlar Ertuğrul bunları yalanlayan bir paylaşım yaparak Teşkilat ile devam ettiğini göstermişti.

Çağlar Ertuğrul tatilde Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan çifti ile Çeşme’de buluştu. Yanlarında ise Uğur Uzunel de vardı. 4 ünlü oyuncu mutlu anlarını da selfi çekerek sosyal medyada paylaştı.

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, tatilde Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'a konuk oldu! 7

13 bölüm süren Masumiyet dizisinde partner olan Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın da aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İkili aşklarına Çeşme tatili ile devam ediyor.

Çeşme’de Uğur Uzunel ile birlikte sörf yapan Çağlar Ertuğrul, yaz rahatlığıyla dikkat çekti. Birlikte yemek yiyip sohbet eden dörtlü, yaz tatilinde mutlu anlar yaşadı.

Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Uğur Uzunel ile Merve Dizdar arasında bir yakınlaşma olduğu ve Dizdar’ın eşi Gürhan Altundaşar’dan da bu yüzden ayrıldığı yönündeki dedikolular vardı. Ancak Merve Dizdar yaptığı açıklamada ne kendiinin ne de Altundaşar’ın aldatma durumu içinde olmadığını duyurmuştu.