Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs, Pelin Karahan için Muhteşem Yüzyıl’dan bile zor oldu!

Bir Zamanlar Kıbrıs, Pelin Karahan için Muhteşem Yüzyıl’dan bile zor oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisi bu sezonun hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile öne çıkan dizilerinden birisi oldu… Pelin Karahan da uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine bu başarılı yapım ile dönüş yaptı. İlk sezonda 9 bölümü yayınlanan dizide Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ve Gülper Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Pelin Karahan, İnci karakterine hayat verdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden büyük bir prodüksiyon ile çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs, ilk sezonunu 9. bölüm ile birlikte geçtiğimiz gün tamamladı ve ekip tatile çıktı. Oyuncu Pelin Karahan da eşi Bedri Güntay ile birlikte tatilde görüntülendi. Alışveriş yaptıkları sırada kameralara takılan ikili, görüntü vermekten çekinmedi.

Pelin Karahan, muhabirin sorularını yanıtladı. Dizinin çekimlerinin güzel ve keyifli olduğunu anlatan oyuncu, “Çok sıcaktı. Artık gelirken orası bayağı sıcaktı. Bitirdik inşallah, yorucu bir sezon oldu ama güzel oldu” diye konuştu.

Şimdiye kadar rol aldığı en zor dizilerden birisi olduğunu anlatan oyuncu, Bir Zamanlar Kıbrıs’ın çekimlerinin ve karakterlerinin de kendisi açısından farklı olduğuna değindi. Muhteşem Yüzyıl’dan bile zor bir proje yaptıklarının altını çizen Karahan, “Muhteşem Yüzyıl’dan daha zor. Çünkü burada savaş var, acılar çok. Duygusal olarak da çok zor. Psikolojik olarak da bayağı zorlanıyoruz” dedi.

İçine girince adada yaşanan çok acı olayları öğrendiğini anlatan Pelin Karahan, Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra da tarihe daha çok merak sardığını belirtti.

Güzel çalıştıklarını, zorluklar yaşadıklarını anlatan oyuncu, Kıbrıs’ın aşırı sıcaklarının başladığı bir noktada ayrıldıklarını ve Bodrum’daki evlerine geçtiklerini anlattı.

Bodrum’u çok sevdiğini dile getiren Pelin Karahan, “3. yazımız. Çocuklar da çok mutlu. Koştura koştura geldik” diye konuştu.