Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde vedadan önce ‘yok artık’ dedirten psikopatlık!

Kardeşlerim dizisinde vedadan önce ‘yok artık’ dedirten psikopatlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında Cumartesi akşamları yoluna devam ediyor. Dizinin sezon finaline az kaldı. 12 Haziran Cumartesi akşamı 17. bölümü yayınlanacak olan dizinin 19 Haziran Cumartesi akşamı sezon finali izleyicilerle buluşacak.

18. bölümü ile birlikte veda edecek olan dizi, yaz arasının ardından muhtemelen Eylül ayında ikinci sezonu ile yine kaldığı yerden hayranları ile buluşacak. Genç oyuncuların öne çıktığı dizinin kadrosunda da ikinci sezonda büyük değişiklikler yaşanacak. Dizinin 17.bölümünden yayınlanan fragmanda ise herkesi hayrete düşürecek gelişmeler var.

Tolga karakterinin psikopatlıklarından bıkan izleyiciler, Berk Ali Çatal’ın başarılı oyunculuğunu da övüyor. Hasta ruhlu ve psikopat olarak nitelendirilen Tolga karakterinin 17. bölümde yapacaklarını inanamayacaksınız.

Kardeşlerim dizisinde vedadan önce 'yok artık' dedirten psikopatlık! 8

Senaristlerin nasıl bir ruh hali ile diziyi yazdıklarını da sorgulayan kimi hayranlar, Tolga karakterinde Berk Ali Çatal’ın başarısını takdir ederken, bu rolün kötü izlerinin olabileceği uyarısında da bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin 17. bölümündeki tiyatro sahnesinde sahte silah yerine gerçek silah koyan Tolga, Doruk’un ölümüne mi neden olacak? Elbete ki Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı karakterin dizide ayrılması gibi bir durum olmayacaktır.

Ancak senaristlerin heyecanı yükseltmek adına Tolga’nın psikopatlıklarında sınır tanımaması izleyicileri de şaşırtmayı sürdürüyor.

Kardeşlerim dizisinde vedadan önce 'yok artık' dedirten psikopatlık! 9

Kardeşlerim dizisinin 17. bölümünden yayınlanan fragman izleyicileri de fazlasıyla şaşırttı. Bir dizi hayranı, “Senaristler deliler hastanesinden kaçtığını sonunda kanıtladı” gibi absürt bir yorum yaptı. Aslında Kardeşlerim dizisindeki psikopatlıklara bakılınca bu yorum normal kabul edilebilir.

Recep Usta’nın canlandırdığı Berk, Tolga’nın psikopatlığını öğrenince ne yapacak? Dizi hayranları bu detayı da çok merak ediyor.

İşte Kardeşlerim dizisinin 17. bölüm fragmanı: