Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz kariyeri adına güçlü bir dizi anlaşması yaptı!

Biran Damla Yılmaz kariyeri adına güçlü bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin ilk 4 sezonu başarılarla dolu geçti. Milyonları ekran başına oturtmayı başaran dizinin iyi reytingler alması ve izleyici ilgisinin de düşmemesi yeni sezon çekilmesi kararı ile sonuçlandı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan isimler olmasına rağmen 5. sezonda yeni karakterlerin de hikayeye dahil olması ile yepyeni bir dönem başlayacak… Eylül başında dizi ekibi bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Sürpriz oyuncu olarak ise Biran Damla Yılmaz’ı göreceksiniz.

Yasak Elma dizisinden gelen teklifi kabul eden Yılmaz, yine Fox TV ekranında yoluna devam edecek. Aynı kanalda Baraj isimli dizide iyi performans gösteren oyuncu, yeni sezon için yeni dizisini de bulmuş oldu.

Dizinin hikayesinde değişim olacağı da biliniyor. Yeni bir ailenin katılacağı hikayede Biran Damla Yılmaz bu ailenin kızı olarak hayranlarının karşısına yeniden çıkacak.

Oyuncunun kariyer yolculuğunda Yasak Elma ile yeteneklerini sergileyecek ve yeni tecrübeler kazanarak iyi bir deneyim fırsatı yaşayacak.

Medyapım imzalı diziye yeni karakterler, yeni ünlüler katılması da bekleniyor.