Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden ayrılan isimlere yenileri ekleniyor!

Yasak Elma dizisinden ayrılan isimlere yenileri ekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma, milyonlarca hayrana sahip ve ünlü isimleri bir araya getiren bir proje… İlk 4 sezonu yayınlanan ve her dönem farklı bir hikaye kurgusunun öne çıkartılması ile yoluna devam eden dizi, beşince sezon için hazırlanıyor. Eda Ece, Şevval Sam ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden Nesrin Cavadzade’nin anlaşmazlık nedeniyle ayrılması büyük bir tepki doğurmuştu.

Şahika karakterinin artık olmadığı bir Yasak Elma dizisinin ne kadar ilgi çekeceği sorgulanırken, senaristler yeni sezon için çok farklı bir hikaye üzerinde çalışıyor. Diziye yeni bir ailenin katılması ve hikayenin de farklılaşacağına yönelik kulis bilgileri geliyor. Biran Damla Yılmaz’ın da yeni sezonda yer alacağı Yasak Elma’dan ayrılanlara yenileri de ekleniyor.

Nesrin Cavadzade’nin ardından dizide olmayacağı ortaya çıkan bazı isimler basında yer almıştı. Bu isimlerden birisi Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar oldu. Kaya olarak izlediğimiz Barıç Kılıç da diziye veda eden isimler arasına eklendi.

Ayrıca hikayede önemli bir yeri bulunan Şafak Pekdemir’in de yeni sezonda olmayacağına yönelik kulis bilgileri geliyor. Bir başka ayrılık ise Feride karakterine hayat veren Gülanay Kalkan’dan geldi… Kalkan, diziye 4. sezonda katılmıştı ve Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakterinin annesi olarak yer almıştı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan isimlere yenileri ekleniyor! 7

Şimdi Gülünay Kalkan’ın da hikayede yer almayacağı iddiaları var. Diziye veda eden isimler artarken, Biran Damla Yılmaz dışında yeni katılanlar konusunda yeni gelişmeler henüz yok.

Eylül ayında ise ekip bir araya gelecek ve 5. sezon çekimleri başlayacak.