Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi bitti ama geriye büyük bir aşk kaldı!

Masumiyet dizisi bitti ama geriye büyük bir aşk kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinin 13 bölümde sona ermesi birçok dizi hayranını hem üzdü hem de tepkisine neden oldu. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin kadına şiddet konusunu işlemesi de dikkatleri çekmişti.

Yüksek bütçeli bir yapım olması ve beklenilen yüksek reytingleri getirememesi Masumiyet projesinin 13 bölümlük bir yapım olarak kalmasına neden oldu. Dizi hayranları final yapılmasına çok üzüldü ama elden gelen bir şey de yok… Dizinin iki genç ismi ise sette başladıkları yakınlaşmayı aşka dönüştürdü.

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan ikilisi, Masumiyet setinde yakınlaştı ve finalden sonra da aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Bir dizi aşkının daha gerçek olması hayranlarını da şaşırttı.

Bodrum tatilinde görüntülenen ikili hayatlarından memnun. Arkadaşları ile birlikte keyifli anlar geçiren ünlü çift, birbirlerini daha yakından tanıma imkanı da buldu. Romantizm dolu bir tatil geçiren Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan, kameralardan da uzakta durmaya çaba harcıyor. Ancak magazin muhabirleri onları zaman zaman görüntülüyor.