Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay yeni dizisi için polis oldu, çok özel bir görevi var!

Birce Akalay yeni dizisi için polis oldu, çok özel bir görevi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemde dijital dizilere daha fazla ağırlık verdi. İlkbahar’da Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer alan oyuncu, sonrasında ise Son Yaz dizisinin ikinci sezonuna katılmıştı. Son Yaz’da sadece 5 bölüm yer alan oyuncu, bir kez daha erken final şanssızlığı yaşadı.

Dijital diziler konusuna daha fazla önem veren ve bunun oyuncu için daha planlı bir çalışma olduğunu belirten Birce Akalay, yakında hayranlarının karşısına yeni bir dizi ile çıkacak.

Dijital platformda yayınlanacak olan Mezarlık isimli proje için Birce Akalay başrole seçildi. Yapımcı Abdullah Oğuz’un titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü Mezarlık için yakında ekip sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Kadın cinayetlerinin anlatılacağı dizide Birce Akalay’ı polis karakterinde izleyeceksiniz. Polis üniformasını üzerine giyen ve kostüm denemelerinde yer alan Birce Akalay, yine güzelliği ve zarafeti ile göz doldurdu.

Polis kıyafetinin çok yakıştığı oyuncu, hafta içinde ekip arkadaşları ile birlikte çekimlerde yer alacak.

Önem isimli karakteri canlandıracak olan Akalay, Son Yaz dizisinde de bir istihbarat ajanı olarak yer almıştı. Oyuncunun son dönemdeki iki rolünün birbirine olan benzerliği de dikkat çekici bulunuyor.

4’er bölümlük seriler halinde çekilecek olan Mezarlık dizisinin kadın cinayetleri konusunda farkındalık yaratması bekleniyor.