Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay yeni dizisinin setinde yorgun düştü! Esra Bilgiç’ten yorumsuz ama mutlu eden poz!

Birce Akalay yeni dizisinin setinde yorgun düştü! Esra Bilgiç’ten yorumsuz ama mutlu eden poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki sevilen ve başarılı oyuncu Birce Akalay ve Esra Bilgiç, rol aldıkları projelerdeki oyunculuklarıyla övgü topluyorlar. İkisi de şu anda yeni dizileri için çalışmalarına başladı. Birce Akalay’ın yeni dizisinin çekimleri başladı, Esra Bilgiç ise beklemede.

Şimdi bu iki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Birce Akalay var. Oyuncu ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. 20. bölümde dizi final yapmıştı.

Ardından yeni dizisi Kuş Uçuşu’nun çekimlerine başladı. Netflix için çekilen dizide 2017 yılında birlikte Siyah Beyaz Aşk dizisinde oynadığı İbrahim Çelikkol ile partner oldu.

X ve Z kuşağı arasındaki çatışmayı anlatan ve bir televizyon kanalında geçen dizide Miray Daner de rol alıyor. Birce Akalay, yoğun geçen çekim günlerinde biraz yorulmuş anlaşılan.

Oyuncu, instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, dizideki setin karavanında görünüyor. Çekim için hazırlanan oyuncu “Uykuu biraz uykuu” diyerek uykusuz kaldığını ifade ediyor…

Birce Akalay yeni dizisinin setinde yorgun düştü! Esra Bilgiç'ten yorumsuz ama mutlu eden poz! 8

Gelelim Esra Bilgiç’e… Başarılı oyuncu,  geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Ramo dizisindeki oyunculuğu ile yine övgüleri topladı.

Bilgiç, ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekrana gelmişti. Daha sonra Bir Umut Yeter dizisinde oynayan Bilgiç, kısa sürede izleyenlerin hayranlığını kazandı.

Şimdilerde ise Gold Film imzalı, Fox TV’de yayınlanacak olan ve başrolünü Uğur Güneş ile paylaşacağı Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alacak.

Aynı zamanda Hukuk Fakültesi’nde okuyan oyuncu, şu sıralar sınavlara da çalışıyor. Bilgiç, yorumsuz ama hayranlarını mutlu eden pozunu arabasından verdi…

Birce Akalay yeni dizisinin setinde yorgun düştü! Esra Bilgiç'ten yorumsuz ama mutlu eden poz! 9