Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizi Ayıran Çizgi dizisinde Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay uyumu çok başarılı!

Bizi Ayıran Çizgi dizisinde Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay uyumu çok başarılı!

tarafından ker_def

Gain platformunda yeni bir dizi başladı… Bizi Ayıran Çizgi, ilk 3 bölümü ile bir hayli beğeni topladı. 24 Nisan’da ilk kez izleyici ile buluşan dizinin 4. yeni bölümü de yine etkileyici sahnelerle dolu olacak. Kadın-erkek ilişkilerine farklı bir bakışı yansıtan dizinin çekimleri de bir hayli başarılı bulundu.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerini paylaştığı Bizi Ayıran Çizgi dizisinde başrol oyuncularının uyumu ve enerjilerini izleyiciler çok iyi buldu. Yayınlanan ilk iki bölüme ilginin de yüksek olması aslında bu uyumlu birlikteliğin bir sonucu. Fragmanları da çok dikkat çeken dizinin 4. yeni bölümü 8 Mayıs Cumartesi günü saat 10.55’te paylaşılacak.

Dizinin ilk bölümünde; gerçeklikle bağı kopan Sinan, zamandan ve mekandan bağımsız sonsuz bir döngüye girer. Her gün yıkılıp her gün yeniden toparlandığı, bir vazgeçip bir savaştığı bu döngüyü kırıp Sinem’e ulaşmalıdır.

İkinci bölümde; Sinem’in iç sıkıntısı, Sinan’ın bitmeyen çabası, sevginin dinmeyen yası… Sevginin acısı yokluğuna yeğ midir?

Üçüncü bölümde; Sinan için artık günler, geceler birdir. Çizginin ötesinde tekrar kavuşmaksa, yeniden doğmak gibidir.

Dördüncü bölüm özeti ise şöyle: Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan sevgilisi Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem’i kurtarmalıdır.