Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Beşikçioğlu’nun karizması 20’sinde de yıkılıyor!

Erdal Beşikçioğlu’nun karizması 20’sinde de yıkılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada son birkaç gündür yeni bir trend var. Herkes 20’li yaşlarında çekilen fotoğraflarını paylaşıyor ve gençliğine geri dönüyor.

Bu akıma uyan isimlerden biri de Erdal Beşikçioğlu oldu. 51 yaşındaki usta oyuncu 20’li yaşlarında askerdeyken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Hayranlarının, oyuncunun gençlikteki karizması karşısında ağızları açık kaldı.

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 12

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı sıra dışı polis karakteriyle izleyicilerin kalplerinde taht kuran Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı dizilerde de hep karizmatik ve etkileyici rollerle dikkati çekiyor. Son olarak Çocukluk dizisinde kimsesiz çocukların koruyucusu olarak karşımıza çıkan Beşikçioğlu şimdilerde Nur Fettahoğlu’yla birlikte Kağıt Ev dizisinde akademizyen bir babayı canlandırıyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun askerdeyken çekilmiş fotoğraflarına hayranlarının tepkisi büyük oldu.

Oyuncunun hayranlarından biri “Bir insan 7’sinde ne ise 70’de o olmalı. Erdal Bey hala keskin ve net bir ifade yüzünüzde. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.” diye yazdı.

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 13

Bir başka hayranı oyuncunun karizmasına dikkat çekerek “Bir insanın her yaşı karizmatik olabilir mi ya? İnanılır gibi değil!” dedi.

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 14

Bir hayranı ise oyuncunun üzerindeki hücum yeleğine dikkat çekerek, “Hücum yeleği de daha ayrı bir yakışmış komserim. Her halin karizma üstad. Köprü’yü bugün yeniden izlemeye başladım. Hey gidi gençliğim dedim. Emeğinize sağlık izlettirdiğiniz her kaliteli iş için.” diyerek hayranlığını dile getirdi.

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 15

Erdal Beşikçioğlu’nun askerlik fotoğrafına hayranlarının tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 16

Erdal Beşikçioğlu'nun karizması 20'sinde de yıkılıyor! 17