Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde final öncesi şoke eden yeni gelişmeler!

Benim Adım Melek dizisinde final öncesi şoke eden yeni gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Finale doğru adım adım ilerleyen Benim Adım Melek dizisi, çarşamba akşamları TRT1 ekranında yayınlanıyor. 66. bölümü ile birlikte veda edecek olan diziden sadece 2 bölüm kaldı… Hayranlarına vedaya hazırlanan dizinin hikayesi ise artık sonuca doğru ilerliyor…

Kaan Çakır’ın büyük bir başarı ile canlandırdığı Alpay karakterinin ölümü görüntülere bakılır ise Kenan’ın elinden olacak. Bir süredir zehirlediği Alpay’a öldürücü dozu da veren Kenan, onun ölümünü adım adım izledi… Ancak Alpay öldü mü, yoksa bir şekilde kurtulacak mı, işte bunu yeni bölümde görebileceksiniz.

Benim Adım Melek dizisi hayranları Alpay’ın onca zalimliklerinden ve verdiği zarardan sonra ölümü hak ettiğini düşünüyor. Senaristler bir ters köşe yapar mı bilinmez, ancak Kaan Çakır’ın karakteri çok başarılı şekilde canlandırması, adeta o kişiyi yaşatması Benim Adım Melek dizisinin bugünlere gelmesinde çok önemli bir yere sahip.

Eğer Alpay karakteri bu kadar etkileyici olmasaydı diziye yönelik ilgi daha da düşük kalabilirdi. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin 65. bölümünden ilk fragman paylaşıldı.

Ömer’in Kenan’a ne yapacağı konusu da izleyicilerin merakını süsleyen bir başka detay… Halil ve Melek’in son 2 bölümde mutlu olmasını isteyen dizi hayranları senaristlere sosyal medyadan birçok mesaj yollamıştı. Bakalım bu mesajlar alınmış mı, son iki bölümde göreceğiz.

Benim Adım Melek dizisinin 12 Mayıs çarşamba günü yayınlanacak olan 65. bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Dizi 19 Mayıs Çarşamba günü 66. bölümüyle birlikte veda edecek.