Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Rahmet’ine bu da yapılır mı? Aşk Ağlatır’a hiç yakışmadı!

Bizim Hikaye’nin Rahmet’ine bu da yapılır mı? Aşk Ağlatır’a hiç yakışmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bizim Hikaye dizisi ekrana damga vuran yapımlardan birisiydi. Dizide Rahmet karakterine Yağız Can Konyalı hayat vermişti. Çok başarılı bir performans sergileyen Konyalı, akıllara takılı kalan bir karakter ile dizi tarihimizde yerini aldı.

Konyalı’nın yeni sezondaki dizisi ise Show TV ekranında yayınlanan Aşk Ağlatır oldu. Rüzgar karakterine hayat veren Konyalı, dizinin son bölümlerinde adeta bir gangster havasına sokulmasına izleyicilerin itirazı var.

Dizinin 1 Aralık Pazar günü yayınlanan 13. bölümünde aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca, kendine hâkim olamaz ve Ada’yı kaçırır. İşte bu sahneye izleyicilerin itirazları var.

O sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Eleştiriler ise haberimizin devamında yer alıyor.

Rüzgar Özben karakterini bize daha dizi başlamadan önce nasıl tanıtmışlardı hatırladınız mı? 22 yaşında. İyi giyimli, yakışıklı ve son derece cool bir çocuk… İlk başta hoppa vicdansız sorumsuz görünüyor ama aslında ince ve yaralanmaya hazır bir ruhu var. Rüzgar, iyi niyetli, yardım sever biri. Özünü hiç kaybetmemiş. Doğruluk peşinde, çok çalışmaktan gocunmayan, adaletli olmayı önemseyen biri.

İşte bu ifadelerle çizilen karakterin 13. bölümde geldiği nokta ise gangsterlik… Mafyacılık oynama durumu… Eline silah alıp Ada’yı kaçıran ve ona silahını doğrultan ve tüm bunları da aşkına karşılık vermediği için yapan birisi…

Bizim Hikaye'nin Rahmet'ine bu da yapılır mı? Aşk Ağlatır'a hiç yakışmadı! 7

Rüzgar ne diyor; “İçimde bu kadar sevgi olan bir şeyi bu hale getirme… Ben seni kimse ile paylaşamam Ada, kimse ile. Eğer benimle yaşamak istemiyorsan…”

Ancak sonrasında Ada’ya zarar veremeyeceğini söyleyen, duygusallaşan bir Rüzgar…

Neyse, Aşk Ağlatır dizisinde izleyicilere bu kadar naif ve iyi birisi olarak tanıtılan Rüzgar karakterinin geldiği nokta tam da toplumumuzda kadına şiddet konusunda bu kadar duyarlılık olan bir döneme rastladı.

İzleyiciler de haliyle bu durumdan rahatsız. Bir dizi hayranı,”Gül gibi çocuğu mındar ettiniz, yazıklar olsun. Kötüler keyif çatsın, iyi kalpli Rüzgar’ı gangster yaptılar resmen. İnanamıyorum.” diye yazdı.

İyi bir karakteri bir aşk uğruna hemen tüm geçmişinden , özünden sıyrılıp kötü birisine dönüştüğüne işaret eden bu sahneler hiç oldu mu?

Topluma nasıl da kötü örnek olunur tam da bunun ifadesini bu sahnede bulabilirsiniz.

Aşk Ağlatır izleyicileri Rüzgar’ın geldiği noktaya inanamıyor.

Ama senaristler sanki bu durum çok normalmiş gibi bu sahneyi yazabiliyor, yönetmen ve yapım ekibi hiç müdahale etmiyor ve iyilik timsali bir karakterden ‘manyak’ birine doğru bir keskin dönüş yaşatılıyor.

Sizce de Rüzgar karakterinde bir sorun yok mu?