Ana sayfa Yabancı Dizi Blu TV’de Haziran ayında göz kamaştırıcı yabancı diziler!

Blu TV’de Haziran ayında göz kamaştırıcı yabancı diziler!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV birbirinden ilgi çekici dizileri, merak uyandıran filmleri ve hayran bırakan belgeselleri Haziran ayında da kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Tüm dünyada gösterim heyecanı yaşayan The Idol’la birlikte Infiniti, All Those Things We Never Said, Air Cocaine, The Night Logan Woke Up ve Crossing Line dizileri BluTV’deki yerini alacak.

2022 Altın Portakal Ödülleri’nde Cem Yiğit Üzümoğlu’na ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazandıran ‘LCV’ filmi de ilk kez ve sadece BluTV’de yayına girecek. Discovery+ yapımları ile BluTV’nin sürpriz yerli dizi ve belgeselleri de yaz ayları itibariyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

BluTV Haziran ayı içerikleri;

THE IDOL: The Weeknd ve Lily-Rose Depp’in başrolünde yer aldığı Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levison imzalı dizi 5 Haziran itibariyle BluTV’de yayında olacak. Yükselen bir pop yıldızı Jocelyn ile romantik bir ilişkiye girdiği akıl hocası Tedros’un hikayesini konu alan ‘The Idol’ pop kültürünün en uç noktalarını ekrana getirecek ve şov dünyasının ihtişamlı atmosferini izleyicilerle buluşturacak.

LCV: Cem Yiğit Üzümoğlu, Ushan Çakır, Melisa Şenolsun’un kadrosunda yer aldığı ödüllü film LCV ilk kez BluTV’de yayına giriyor. Film evlenmelerine bir saat kala, törenin yapılacağı otelde son hazırlıklarını yapan Ceren ile Semih’in, yakın arkadaşları Mert’in geçmişten gelen sırları ortaya dökmeye başlamasıyla en mutlu günlerini sorgulamalarını konu alıyor.

INFINITI: Uluslararası Uzay İstasyonu ‘The ISS’ için görevde olan Amerikalı astronot Anthony Kurz’a ait bir cesetin Kazakistan’da ortaya çıkması üzerine Fransız astronot Anna Zarathi ve Kazak polis Isaak Turgun bu gizemli paradoksu çözmek için yola çıkar.

ALL THOSE THINGS WE NEVER SAID: Julia düğününden üç gün önce, babasının törene katılmayacağını söyleyen bir telefon alır. Babasının bir kereliğine iyi bir mazereti vardır çünkü o artık ölmüştür. Cenazesinin ertesi günü, Julia’ya babasının gerçek boyutlu bir karbon kopya androidini içeren bir sandık gelir. Dizinin başrollerinde Jean Reno, Alexandra Maria Lara ve Alex Brendemühl yer alıyor.

AIR COCAINE: Mart 2013’te Dominik Cumhuriyeti ve Fransa’da bir dizi tutuklamayla medya patlamasına yol açan ‘Air Cocaine’ soruşturmasını ele alan belgesel. Dominik Cumhuriyeti’nde bir Falcon 50 özel jeti, Punta Cana havaalanından Saint-Tropez’e gitmek üzere havalanmak üzereyken uçakta 700kg kokain bulunmasıyla Dominik makamları tarafından durdurulurdu. Önce iki Fransız pilot, üçüncü bir yardımcı pilot ve bir yolcu tutuklandı, hem asker hem de sivil 47 Dominikli de sonraki saatlerde gözaltına alındı. ABD’nin katılımıyla Uyuşturucuyla Mücadele Teşkilatı, “Air Cocaine” soruşturması iniş çıkışlarla dolu gerçek bir hız trenine dönüşür.

THE NIGHT LOGAN WOKE UP: Ünlü yönetmen, yapımcı ve oyuncu Xavier Dolan’un 2022 yapımı mini dizisi ‘The Night Logan Woke Up’ 1991 yılının Ekim ayında, tarif edilemez bir olaya dahil olan ve karanlık sırlarını saklamaya çalışan bir ailenin hikayesini konu alıyor. Otuz yıl sonra bu sırlar yeniden su yüzüne çıkar ve aileyi durdurulamaz bir uzlaşma arayışına sokar.

CROSSING LINES: William Fichtner, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Tom Wlaschiha, Moon Dailly, Richard Flood, Donald Sutherland, Eddie Jemison, Genevieve O’Reilly’nin yer aldığı güçlü kadrosuyla nefes kesen bir polisiye-suç draması sunan dizi üç sezonuyla birlikte yayına giriyor. Özel bir suç birimi, suçluları yakalamak ve adalete teslim etmek için Avrupa sınırlarını aşan serileştirilmiş suçları soruşturur.

discovery+

MATCH ME ABROAD: Match Me Abroad, hayatlarının aşkını başka bir ülkede bulmak için çöpçatanlarla işbirliği yapan Amerikalıların hikayesini anlatıyor.

THE CURIOUS CASE OF NATALIA GRACE: The Curious Case of Natalia Grace, gerçekte yetişkin bir kadın olduğu tartışılan Ukraynalı yetim Natalia Grace’in gizemli hikayesini konu alıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyecek program; “Natalia 6 yaşındaki bir çocuğun taklidini yapan cüce bir yetişkin mi?” ve “Onu evlatlık edinen Amerikalı ailesine zarar vererek onları öldürmek isteyen cinayete meyilli biri mi?” sorularına yanıt bulmaya çalışacak.

DOWNEY’S DREAM CARS: Robert Downey Jr.’ın araba tutkusu, koleksiyondan öteye gidiyor. Downey’s Dream Cars’ta Robert, arabalara olan düşkünlüğü ile sürdürülebilirliğe olan bağlılığını buluşturuyor. Her bölüm Robert, kişisel koleksiyonundan bir arabayı baştan tasarlarken bu araba uzmanların da yardımıyla bir dizi modifikasyon geçirip dönüştürülüyor. Böylelikle Robert’ın hayalleri, türünün tek örneği olan süper arabasının dünyaya tanıtılmasıyla gerçek oluyor.