Ana sayfa Dizi Haberleri Karadut dizisiyle gelen İrem Helvacıoğu büyük heyecan yaşıyor!

Karadut dizisiyle gelen İrem Helvacıoğu büyük heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

atv ekranında bu sezonun iddialı dizilerinden birisi de Karadut olacak. Şükrü Özyıldız ile birlikte İrem Helvacıoğlu’nu başrolde izleyeceksiniz.

Yeniden güçlü bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu büyük heyecan yaşıyor. 2024-2025 dizi sezonunda yepyeni projeler olacak ve Karadut da iddialı yapımlardan birisi olarak gözüküyor.

İrem Helvacıoğlu, heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Ben de çok heyecanlıyım. Uzun bir çalışmanın ardından set hazırlıklarına başladık. O yüzden ayrı bir heyecanımız var. Keyifli geçiyor, heyecanlıyız. Seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyoruz.2

Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Naz Elmas ve Engin Şenkan gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Karadut dizisi; aşk, evlilik, aile bağları ve sırları üzerine daha önce işlenmemiş bir öyküyü izleyiciler ile buluşturacak.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu birbirinden başarılı dizilerin senaristi Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Aldatmak’ gibi televizyon tarihine adını yazdırmış projelerin yönetmeni Murat Saraçoğlu oturuyor.