Ana sayfa Sosyal Medya BluTV sordu, izleyici yanıtladı! Peki izleyicinin en çok beraber görmek istediği çift kim oldu?

BluTV sordu, izleyici yanıtladı! Peki izleyicinin en çok beraber görmek istediği çift kim oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her yeni televizyon dizisi yeni bir hikayenin yanı sıra yeni bir ekran çifti yaratıyor. Dizilerin başrolündeki kadın ve erkek oyuncular bir uyum yakalayabilirse dizi reytingleri alıyor ve yürümeye devam ediyor. Dizi yalnız reytinglerde değil sosyal medya paylaşımlarında da başarılı oluyor.

Özetle dizilerin kaderini neredeyse tamamen başrollerindeki kadın ve erkek oyuncunun ortaya çıkardığı uyum belirliyor. Yani izleyici çifti sevdiyse bu iş tamam demektir.

Bu sebeple yapımcılar yeni bir dizi ortaya çıkarırken en çok başrol oyuncuların birbirleriyle uyumlu olup olamayacağına, ortaya güzel bir enerji çıkarıp çıkaramayacağına bakıyor. Bu adeta yapımcılar ve kanallar arasında bir savaşa dönmüş durumda.

BluTV sordu, izleyici yanıtladı! Peki izleyicinin en çok beraber görmek istediği çift kim oldu? 8

Bugüne kadar en unutulmaz çiftler arasında Erkenci Kuş’un Can Yaman ve Demet Özdemir tarafından canlandırılan Can ve Sanem’i, Sefirin Kızı’nın Neslihan Atagül ve Engin Akyürek tarafından canlandırılan Nare ve Sancar’ı, Hercai’nin Ebru Şahin ve Alp Navruz tarafından canlandıran Reyyan ve Miran’ı, Sen Çal Kapımı dizisinin Hande Erçel ve Kerem Bürsin tarafınan Eda ve Serkan’ı yer alıyor.

Bu çiftler sadece birkaçı. Yeni dizilerle birlikte yeni çiftler de izleyicilerin kalplerini fethetmeye devam ediyor.

Bu amaçla BluTV, Twitter’daki hesabından bir paylaşım yaptı ve izleyicilerine “BluTV’nin yeni bir içeriğinde görmek istediğin erkek ve kadın oyuncular kimler?” diye sordu.

İzleyicilerden o kadar çok farklı yanıt geldi ki muhtemelen bu yanıtlar yapımcıların da bu konuda fikir edinmesini sağladı.

Ancak bir çift vardı ki hepsinin önüne geçti. İzleyicilerin çoğunluğu yeni dizide en çok birlikte görmek istedikleri çiftin, Çukur’un Yamaç ve Efsun’u olduğunu söyledi. Nitekim çiff #EfYam hashtag’iyle Twitter’da gündem oldu.

BluTV sordu, izleyici yanıtladı! Peki izleyicinin en çok beraber görmek istediği çift kim oldu? 9

Çukur dizisinde, Damla Sönmez’in canlandırdığı Efsun’la Aras Bulut İynemli’nin hayat verdiği Yamaç karakteri ekranların en sevilen çiftlerinden biri. Bunun sırrı iki oyuncunun arasındaki başarılı uyum.

Bakalım izleyicinin bu yanıtı üzerine BluTV iki oyuncuyu bir araya getireceği yeni bir yapımla izleyicinin karşısına çıkacak mı?