Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde bir iddialı karakter veda mı ediyor?

Kuruluş Osman dizisinde bir iddialı karakter veda mı ediyor?

tarafından ker_def

İkinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’, 26 Mayıs Çarşamba saat 20:00’de heyecan ve aksiyon yüklü yeni bölümüyle atv ekranında olacak. Dizinin yeni bölümünde ayrılık havası var. Hikayeden Bamsı karakterinin çıkma ihtimali bulunuyor. Dizinin 60. bölümünde bu konuda önemli gelişmeler yaşanacak. Ancak neler olacağı henüz net değil.

‘Kuruluş Osman’ın 60’ıncı bölümünde; bir yanda Osman Bey ve Malhun Hatun’un düğünü yapılırken, diğer yanda Togay obaya baskın yapmak için plan kuruyor. Yeni bölümde Osman Bey ile yaptığı anlaşmayı bozmaya karar veren Togay, Domaniç yaylasına göçen Kayı obasına saldırı düzenleyecek. Burada Bamsı Bey’le karşı karşıya gelen Togay, Bamsı Bey’i ağır yaralayacak.

“Şimdi intikam vaktidir” diyerek Togay’ın karşısına dikilen Bamsı Bey, Togay tarafından yaralanırken; fragmanda Togay’ın “Osman’a bir baba acısı daha yaşatayım” sözleri dikkat çekiyor.

Nurettin Sönmez’in canlandırdığı, Diriliş Ertuğrul’tan bu yana hikayede olan Bamsı Bey ölecek mi? İşte dizi hayranları bu sorunun yanıtını merakla bekliyor. Yeni bölümde bu detay ortaya çıkacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.