Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri BluTV’nin Doğu dizisinde Deren Talu, deniz kızı oldu!

BluTV’nin Doğu dizisinde Deren Talu, deniz kızı oldu!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ile Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV’nin eş zamanlı olarak yayınladığı eğlenceli dizi ‘Doğu’nun 8. bölümüne genç oyuncu Deren Talu konuk oluyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda, Deren Talu seyirci karşısına deniz kızı olarak çıkıyor.

BluTV’nin Vodafone TV iş birliğiyle seyirci ile buluşturduğu yeni özel yapımlardan ‘Doğu’nun 8. bölümünde diziye genç oyuncu Deren Talu konuk oluyor. Yayınlanan tanıtımda deniz kızı olarak izleyici karşısına çıkan Talu’nun bölümdeki sahneleri ile Doğu’nun (Doğu Demirkol) katıldığı yarışmada jüri karşısında yapacakları şimdiden merak uyandırıyor.

Asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan Doğu’nun, etrafındakilere rağmen komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesini hayatından trajikomik kesitlerle sunan dizinin yayınlanan bölümleri seyirciden alkışları topluyor.

BluTV'nin Doğu dizisinde Deren Talu, deniz kızı oldu! 8

BluTV ve Vodafone TV’de yayınlanmaya devam eden dizinin hem yönetmen koltuğunda oturan hem de başrolünde yer alan Doğu Demirkol’a Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz eşlik ediyor.

BKM Mutfak imzalı ‘Doğu’nun senaryosu ise yine başarılı komedyen Doğu Demirkol ile Murat Özsoy’un imzasını taşıyor.

‘Doğu’ yeni bölümleriyle hem BluTV’de hem Vodafone TV’de!

BluTV'nin Doğu dizisinde Deren Talu, deniz kızı oldu! 9