Ana sayfa Dizi Haberleri Bomba dizi Süslü Korkuluk’ta büyük soru işareti! Çağatay Ulusoy’un partneri kim olacak?

Bomba dizi Süslü Korkuluk’ta büyük soru işareti! Çağatay Ulusoy’un partneri kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en beğenilen erkek oyuncularından biri olan Çağatay Ulusoy çok yakında yeni dizisi Süslü Korkuluk’la ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizi için hazırlıklar tam gaz devam ederken Çağatay Ulusoy’un kadın partnerinin kim olacağı çok merak ediliyor. İzleyici, Ulusoy’un yanında görmek istedikleri kadın oyuncular için yapımcıları tweet yağmuruna tutuyor.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni projesi için uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Bir süredir görüştüğü Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu beğenmeyince yetenekli oyuncu yeni projesi olarak Süslü Korkuluk’u tercih etti.

OGM Pictures tarafından çekilecek dizi TV8’de yayınlanacak. Çağatay Ulusoy’un başrolü kabul etmesiyle yeni diziyle ilgili çalışmalar da hız kazandı. Şimdi yapımcılar Ulusoy’un partneri olarak yer alacak kadın oyuncu arayışında.

Bu arayış sürerken Çağatay Ulusoy’un hayranları yakışıklı oyuncunun yanında görmek istedikleri kadın oyuncularla ilgili sosyal medya paylaşımları yapıyor. Ortada dönen dört isim var: Hazal Kaya, Bensu Soral ve Ayça Ayşin Turan.

Bomba dizi Süslü Korkuluk’ta büyük soru işareti! Çağatay Ulusoy’un partneri kim olacak? 7

Çağatay Ulusoy Hazal Kaya ve Bensu Soral’la birlikte daha önce aynı dizilerde rol almıştı. Ulusoy, Hazal Kaya’yla Adını Feriha Koydum, Bensu Soral’la da İçerde dizisinde partner olmuştu. Ayça Ayşin Turan da Netflix için çekilen Hakan: Muhafız isimli dizide Ulusoy’la başrolü paylaşmıştı.

İzleyiciler Çağatay Ulusoy’un partneri olarak bu üç isim üzerinde yoğun talepte bulunuyor. Kadın başrol oyuncusu için ise görüşmeler son hız sürüyor.

Ocak ayında ekrana geleceği tahmin edilen dizi için ilk tanıtım filmi çekimine de başlandı. Başarılı yönetmen Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin ilk tanıtımının çok yakında ekranda olacağı belirtiliyor.