Ana sayfa Dizi Fragmanları Bonkis dizisi ikinci sezonda çok daha renkli ve ilham verici

Bonkis dizisi ikinci sezonda çok daha renkli ve ilham verici

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan dizisi ‘Bonkis’, 2. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Deniz Tezuysal’ın yaratıcısı olduğu dizide, Bonkis’in kapısına kilit vurmak zorunda kalan ekip bu kez yeni bir maceraya atılıyor ve karavana atlayıp Bozcaada’ya doğru yola çıkıyor. Ocak’ta tüm bölümleriyle BluTV’deki yerini alacak dizinin yeni sezondan yayınlanan ilk teaser’ı izleyiciyi çok daha renkli ve ilham verici bir hikayenin beklediğinin sinyallerini veriyor.

Kahvaltıda avokado severlere “bonkis” denmesinden hareketle kendine konsept bir kafe yaratan Deniz, yepyeni maceralarıyla BluTV’ye dönmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezonun sürprizlerinden olan ve çok sevilen dizi ‘Bonkis’in 2. sezonunda ekip pes etmiyor ve soluğu Bozcaada’ya gitmek üzere yollarda alıyor.

Bonkis dizisi ikinci sezonda çok daha renkli ve ilham verici 1

Ama bir yandan Deniz’in bir hayali var: Türkiye’de hiç yapılmamış bir iş olan ‘Feminist Pavyon’u hayata geçirmek. Deniz Tezuysal’ın yazıp başrolünde de yer aldığı ve 2. sezonunun tüm bölümleriyle yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni sezonuna ait ilk teaser yayınlandı.

Deniz Tezuysal’la birlikte Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci’nin rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde de Bonkis ekibini yine sayısız serüven bekliyor. ‘Bonkis’ 2. sezonunda; çok daha renkli, ilham verici ve umut dolu bir hikaye ve Deniz’in “feminist pavyon” maceraları izleyenleri kahkahalara boğacak.

Bonkis dizisi ikinci sezonda çok daha renkli ve ilham verici 2

Yönetmen koltuğunda Michael Önder’in oturduğu ‘Bonkis’, bol neşesi ve de yazdan kalma esintisiyle yakında BluTV’de!