Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle Anadolu hikayesi mi olur! Baba dizisi geçer not aldı ama ilk eleştiri de geldi!

Böyle Anadolu hikayesi mi olur! Baba dizisi geçer not aldı ama ilk eleştiri de geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Salı akşamları yeni dizisi Baba çok etkileyici bir şeklide başlangıç yaptı. Sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler, hikayeyi çok beğendiklerini ve iyi bulduklarını belirtiyor…

“Hayranlıkla, gözümü kırpmadan izledim” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, Baba’nın uzun sürecek bir dizi olmasını arzu ettiğini belirtti. Bazı dizi hayranları ise ilk bölümlerin daima karışık olduğunu ve iyi anlayabilmek için ikinci bölümü beklemek gerektiğini belirtiyor.

Bir Anadolu Hikayesi olarak yansıtılan dizideki zenginliğe dikkat çeken izleyiciler, Mehmet Ali Saruhanlı karakterinin ailesinin yaşadığı büyük zenginliğe dikkat çekerek, “Böyle Anadolu hikayesi mi olur?” diye sorular soruyor.

Uzun süredir televizyon izlemediğini söyleyen ve Baba için yeniden ekrana geçtiğini belirten izleyiciler de oldu. Özellikle de Haluk Bilginer’in muhteşem oyunculuğunu yeniden izlemek isteyenler ile Tolga Sarıtaş hayranları, yeni diziye büyük ilgi gösterdi.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Kesinlikle çok iyi oyunculuk, senaryo… Bakalım nasıl ilerleyecek. Yaprak Dökümü tadında bir dizi geliyor.”

İlk bölümde fazla bir şey anlamadıklarını belirten, dizinin hikayesini ve nasıl bir mesaj vermek istediğine hakim olamadığını ifade eden birçok izleyici de önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümleri bekliyor.

Sektörün en etkili şirketlerinden Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisinin 22 Şubat Salı günü yayınlanacak ikinci bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Birçok izleyici sabırsızlıkla yeni bölümü beklediklerini belirtiyor.